KEKDA_logo_new_200

Δ/νση: Φαβιέρου 5 & Μάγερ, 10438 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 5221047, 210 5221177
Φαξ: 210 5221140
Web site: www.kekda.gr
E-mail: [email protected], [email protected]
Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 09:00 - 14:00

 
Η Α.Ε. Ο.Τ.Α. με την επωνυμία "ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ" (δ.τ. ΚΕΚΔΑ.) ιδρύθηκε το 1995 (ΦΕΚ Σύστασης 5659/ 2-10-1995) με κύριο μέτοχο το Δήμο Αθηναίων και τη συμμετοχή των Δημοτικών Επιχειρήσεων Προστασίας και Ανάδειξης Βιομηχανικού - Αρχαιολογικού Πάρκου Αθηνών "Γκάζι" (Πρώην Δ.Ε.Φ.Α.), "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" και της Εταιρείας Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αυτοδιοίκησης (ΕΑΣΥ ΑΑΕ- ΟΤΑ).
 
Σκοπός της είναι η παροχή κατάλληλων, σύγχρονων επαγγελματικών γνώσεων και εφοδίων, μέσω προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, ώστε να ενισχυθούν, αξιοποιηθούν και εμπλουτισθούν οι γνώσεις, οι ικανότητες και οι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής. Στο πλαίσιο του γενικότερου κοινωνικού της ρόλου, υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Επίσης, υλοποιεί ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα για εργαζομένους μέσω του ειδικού λογαριασμού ΛΑΕΚ 0,45%.
 
Στρατηγική επιλογή της Εταιρείας αποτελεί η έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων. Το ΚΕΚΔΑ είναι από τις πρώτες εταιρείες του Δήμου και από τις λίγες στο χώρο των οργανισμών παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης που είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2008. Παράλληλα, βασική επιδίωξη της Διοίκησης του ΚΕΚΔΑ αποτελεί η διαμόρφωση και υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, που ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
 
Τα θεματικά πεδία στα οποία είναι πιστοποιημένη η Α.Ε. Ο.Τ.Α. Κ.Ε.Κ. Δήμου Αθηναίων από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης - Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. - του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Ειδικός Κωδικός Αριθμός για το ΚΕΚΔΑ 12101065), είναι:
  • Περιβάλλον
  • Υγεία & Πρόνοια
  • Πολιτισμός & Αθλητισμός
  • Παιδαγωγικά
  • Οικονομία & Διοίκηση
  • Πληροφορική
  • Τουριστικά & Παροχή Υπηρεσιών
  • Αγροτικά
  • Τεχνικά & Μεταφορών
 
Στο ΚΕΚΔΑ διδάσκουν εξειδικευμένοι εκπαιδευτές με πολύχρονη εμπειρία σε όλα τα πιστοποιημένα θεματικά πεδία, παρέχοντας υψηλού επιπέδου κατάρτιση. Σε αυτό συμβάλλουν και ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα εποπτικά μέσα που διαθέτει η Εταιρεία.
 
Επιπρόσθετα, το ΚΕΚΔΑ λειτουργεί ως Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο γνώσεων πληροφορικής, ενώ συνεργάζεται με αναγνωρισμένους φορείς πάντα με απόλυτο σκοπό την παροχή σύγχρονων επαγγελματικών γνώσεων.
 
 

Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης αποτελείται από τους κάτωθι: 

Πρόεδρος Δ.Σ.: Αλέξανδρος Μοντιάνο

Αντιπρόεδρος & Γραμματέας Δ.Σ.: Καλλιόπη Τσικλητήρα

 

Μέλη Δ.Σ.

Αγγελόπουλος Ιωάννης

Κατσούλη Ελένη

Κοντογιάννης Κωνσταντίνος

Κουτρομάνος Θωμάς

Μάλαινος Δημήτριος

Μαρκουίζος Ηρακλής

Παπαλουκάς Κωνσταντίνος

Παυλάτος Ερωτόκριτος

Φλωράτου Μαρία- Μάρθα

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.