Αίθουσα διδασκαλίας ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης υλοποιούσε εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονταν σε ιδιωτικές, δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις, Ο.Τ.Α., συνδικαλιστικούς φορείς και σωματεία, ανέργους και στελέχη επιχειρήσεων παρέχοντας συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση σε όλα τα άτομα χωρίς διακρίσεις, σε περιβάλλον ισοτιμίας και αλληλοσεβασμού διοικητικού προσωπικού - εκπαιδευτών - εκπαιδευόμενων, με στόχο τη διασφάλιση και τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των γνώσεων.

Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο δήμος Αθηναίων το 2012 δημιούργησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο, που σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις σημαντικότερες δομές κοινωνικής στήριξης. Με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών εκπαιδευτικών το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που κατοικούν στο δήμο της Αθήνας, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.