Με μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των αθλητών που θα συμμετέχουν στο Athens Golden Cup. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο Πρόεδρος του Ο.Ν.Α. Βασίλης Κικίλιας με τον Διευθυντή της PEPSICO-HBH Μάνο Σπανό που απεύθυναν χαιρετισμό στους αθλητές. Την Ε.Ο.Π.Ε. εκπροσώπησε ο Γιάννης Στουραϊτης.

Βασίλης Κικίλιας: Πρόεδρος Ο.Ν.Α. Δήμου Αθηναίων
"Ως Δήμος Αθηναίων και Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης χαιρετίζουμε όλους τους αθλητές που ήρθαν στην πόλη της Αθήνας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους. Είναι χαρά μας που θα τους φιλοξενήσουμε στο Σύνταγμα. Πιστεύω πως μέσα από τον αθλητισμό θα υπάρξουν πρότυπα στην Ελληνική νεολαία και για αυτό τηρήσαμε την υπόσχεση μας και διοργανώσαμε το τουρνουά στο Σύνταγμα".

Γιάννης Στουραϊτης: Πρόεδρος επιτροπής beach volley και μέλος Ε.Ο.Π.Ε.
"Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αθηναίων και τον Μάνο Σπανό για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διοργάνωση. Για όλους μας είναι μεγάλο στοίχημα το τουρνουά στο Σύνταγμα και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να το κερδίσουμε".

Μάνος Σπανός: Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας Pepsico-HBH
"Πριν ένα χρόνο, όταν λέγαμε πως θα διοργανώσουμε τουρνουά στο Σύνταγμα, μας έλεγαν τρελούς. Ένα χρόνο μετά όλα είναι έτοιμα για το τουρνουά! Στους αθλητές συμβουλεύω να πίνουν πολύ Lipton κατά την διάρκεια του τουρνουά και όχι μόνο".

Βίκυ Αρβανίτη
"Όταν το είχα ακούσει πριν ένα χρόνο από τον κύριο Κικίλια, πως θα γίνει τουρνουά beach volley στο Σύνταγμα για να είμαι ειλικρινής δεν το πίστεψα. Μετά όμως από ένα χρόνο όμως είμαστε έτοιμες με την συμπαίκτρια μου Μαρία Τσιαρτσιάννη να παίξουμε στο τουρνουά και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Κικίλια και την Ελληνική Ομοσπονδία. Υπάρχουν σπουδαίες ομάδες από όλο το κόσμο και είναι καλό όλος ο κόσμος που θα περάσει από το Σύνταγμα να παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός".

Μαρία Τσιαρτσιάννη
"Είναι μεγάλη μας χαρά που θα αγωνιστούμε σε ένα τουρνουά στην Ελλάδα. Είναι ευχή μας να καθιερωθεί η διοργάνωση στο Σύνταγμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Red Bull που είναι ο βασικός χορηγός μας και μας στηρίζει σε κάθε μας προσπάθεια".

Shaylyn Kelly
"Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην Αθήνα και θα συμμετάσχω στο τουρνουά στο Σύνταγμα. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε ένα Εθνικό πρωτάθλημα και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη για το συγκεκριμένο γεγονός".

Elize Maia
"Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το τουρνουά να κυλήσει ομαλά".

Para
"Έχω πάρει τίτλους σε όλη μου την καριέρα και έχω βγει μια χρονιά παγκόσμιος πρωταθλητής. Αγαπάω ιδιαίτερα την Ελλάδα, γιατί όποτε έρχομαι στην χώρα σας περνάω όμορφα και μου φέρεστε άψογα. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην Αθήνα. Έχω συμπαίκτη μου ένα νεαρό αθλητή που είναι 22 χρονών και ελπίζω να συνεχίσει την παράδοση που έχουν οι νεαροί αθλητές που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους διεθνώς με εμένα συμπαίκτη. Στην καριέρα μου έχω κάνει τα πάντα και το να "φτιαχτεί" αθλητικά ο Πέδρο αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμένα".

Roberto Pitta
"Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που έχω για συμπαίκτη μου τον Παρά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και οι Έλληνες που θα παρακολουθήσουν τούς αγώνες να ικανοποιηθούν από το θέαμα".

Μάνος Ξενάκης
"Έχω παίξει παντού στην Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο και στα πιο πολλά νησιά. Ποτέ όμως δεν μπόρεσε να περάσει από το μυαλό μου το γεγονός το να γίνουν αγώνες beach volley στο Σύνταγμα. Είμαι περήφανος που θα συμμετέχω στο τουρνουά του Συντάγματος".

Γιώργος Κοτσιλιάνος
"Θα είναι μια μεγάλη γιορτή το τουρνουά του Συντάγματος που θα δώσει μεγάλη αίγλη στο beach volley. Σαν ομάδα μαζί με τον Μάνο Ξενάκη είμαστε μια καινούρια ομάδα και θέλω να πω πως είναι μεγάλη μου χαρά που θα παίξω μαζί με τον Ξενάκη, καθώς αποτελεί ένα πρότυπο για εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την βοήθεια που μας δίνεται την Ελληνική Ομοσπονδία και τον προπονητή μας Σπύρο Καραχάλιο".

Το πρόγραμμα στην TV
Παρασκευή:    ΕΤ-1 22:00 - 23:00
Σάββατο:        ΕΤ-1 22:00 - 23:00
Κυριακή:        ΕΤ-1 20:30 - 22:30

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Athens Golden Cup

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
10:00-13:00     "Μάθε Beach Volley" - Πρόγραμμα σχολείων
16:00-19:00     Αγώνες 1-3 (Ανδρών/Γυναικών)
19:00-23:00     Αγώνες 3-4 (Ανδρών/Γυναικών)*
* Ενδιάμεσα:   Αγώνας Μικτό - Athletes for WIN

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
10:00-13:00     "Μάθε Beach Volley" - Πρόγραμμα σχολείων
13:00-16:00     Αγώνες 5-6 (Ανδρών/Γυναικών)
16:00-19:00     Αγώνες 7-8 (Ανδρών/Γυναικών)
19:00-23:00      Αγώνες 9-10 (Ανδρών/Γυναικών) *[LiveTV]
* Ενδιάμεσα:   Αγώνες κοινού - αθλητών

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
17:00-18:00     Αγώνες Special Olympics
18:00-19:00     Pre-Game Show
19:00-23:00     Ημιτελικοί Ανδρών/Γυναικών (11-12) *[Live TV]
* Ενδιάμεσα:    Αγώνας All-Stars Ανδρών (παλαιοί άσσοι - Πρωταθλητές)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
10:00-15:00     Juniors Κ15 & απονομές
17:00-19:00     Μικροί τελικοί Ανδρών/Γυναικών (13)
19:00-20:00     WIN Foundation Celebrity Match
20:30-22:30     Τελικοί Ανδρών/Γυναικών (14) *[Live TV]
22:30              Τελετή απονομών

Ημερομηνία: 
Πεμ, 03/06/2010 - 03:00

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.