Η οικονομική και κοινωνική κρίση αυξάνει τις ευθύνες του Δήμου Αθηναίων για διαρκείς κοινωνικές παρεμβάσεις, δηλώνει ο κ. Γιώργος Καμίνης στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

 

«Εκτός από την αδήριτη ανάγκη να μπει μία τάξη στα οικονομικά του Δήμου, ένας από τους βασικούς λόγους που το νοικοκύρεμα αποτελεί βασική μας πολιτική προτεραιότητα, είναι ότι αυξάνονται οι ανάγκες των δράσεων κοινωνικής συνοχής. Έτσι, την ώρα που μειώνονται, λόγω ύφεσης, τα έσοδα του Δήμου Αθηναίων και τα νέα για τα κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 δεν είναι ευχάριστα, εμείς έπρεπε να φροντίσουμε να φτιάξουμε ένα κοινωνικό «μαξιλάρι»,ώστε να μην αποστούμε ούτε χιλιοστό από την κοινωνική αποστολή μας: Τόσο στο επίπεδο στήριξης της οικογένειας, με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα σχολικά κτίρια και τις λέσχες φιλίας, όσο και στο επίπεδο των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας, με τα προγράμματα συσσιτίων και ευρύτερης στήριξης απόρων και αστέγων».

Ημερομηνία: 
Κυρ, 11/12/2011 - 19:30

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.