apokatast

Σειρά μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επλήγησαν από τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα, λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η απαλλαγή για ένα έτος από την καταβολή  των δημοτικών τελών, όλων όσοι προβαίνουν σε εργασίες επισκευής, μείωση κατά 50% των ισχυόντων τελών κατάληψης πεζοδρομίων για σκαλωσιές, οικοδομικά υλικά κ.λπ. κατά την εκτέλεση των εργασιών επισκευής στα συγκεκριμένα κτίρια, καθώς και μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών σε όλα τα ακίνητα επί των οδών Πανεπιστημίου, Σταδίου, Εμμ. Μπενάκη (από Σταδίου έως Ακαδημίας), Πλ. Κοραή, Αθηνάς (από Μοναστηράκι έως Βύσσης) και Ερμού.

Τα μέτρα ανακούφισης για όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας, παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 16ης Φεβρουαρίου στον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέλυσε διεξοδικά τα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρηματιών και επαγγελματιών που επλήγησαν, το σχέδιο για την αποκατάσταση των αστικών υποδομών, και συμφωνήθηκε η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την υπεράσπιση της Ιστορίας, του Πολιτισμού και της καθημερινής κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας  στη λειτουργία της Αθήνας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Παναγής Καρέλλας, ο γενικός γραμματέας του κ. Ηλίας Βλαχάκης, το μέλος του Συλλόγου, κ. Νίκος Γιαννέτος, ο α’ αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καβαθάς, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, η αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κυρία Άννα Παπαδημητρίου, η πρόεδρος της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων, κυρία Ντόρα Γαλάνη, και η αναπληρώτρια δήμαρχος Αθηναίων και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κυρία Σουλτάνα Σπυροπούλου.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 16/02/2012 - 12:25

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.