gkaminis4

 Τον τελευταίο μήνα, στη διάρκεια τριών αλλεπάλληλων κυμάτων κακοκαιρίας, ο Δήμος Αθηναίων κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προστατεύσει τη ζωή και την υγεία των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Κινητοποίησε εγκαίρως τις δυνάμεις του, εξασφάλισε την 24ωρη λειτουργία κλειστών θερμαινόμενων χώρων, επτά συνολικά, παρείχε συνεχώς επιτόπου βοήθεια στους δρόμους, συντόνισε τις δράσεις του με εκείνες άλλων δημόσιων φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων και εθελοντικών πρωτοβουλιών.

Η δημοτική αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει:

-  Όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους του Δήμου, που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Ιδιαιτέρως, δε, το προσωπικό του ΚΥΑΔΑ, των Λεσχών Φιλίας, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, της Τεχνόπολης, του Δημοτικού Βρεφοκομείου, των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυνομίας, που η συμβολή τους  πήρε συχνά τον χαρακτήρα της ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς και όχι της τυπικής ανταπόκρισης σε υπηρεσιακά καθήκοντα.

-  Τα στελέχη και τους εθελοντές των μη κυβερνητικών οργανώσεων, με τις οποίες ο Δήμος συντόνισε όλη αυτή την περίοδο τις δραστηριότητές του. Προσβλέπουμε στη συνεργασία αυτή -ανοικτή και σε όποια άλλη εθελοντική πρωτοβουλία-, ώστε οι προσπάθειες όλων μας να γίνουν αποτελεσματικότερες.

- Τους χιλιάδες πολίτες της Αθήνας, που προσφέρουν ανιδιοτελώς για την περίθαλψη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας -τις περισσότερες  φορές από το υστέρημα και όχι από το πλεόνασμά τους. 

Ο Δήμος Αθηναίων θα κινητοποιηθεί και πάλι, με τον ίδιο τρόπο, σε κάθε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν. Ταυτόχρονα, μελετά και προωθεί μέτρα για τη μονιμότερη αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων. Και πιστεύει ότι, με τη συμμετοχή των εργαζομένων του και των ενεργών πολιτών, θα μπορέσει να ανταποκριθεί σ’ αυτό που θεωρεί ως το πιο σημαντικό του καθήκον: μέσα στις συνθήκες της κρίσης, να στηρίξει την πόλη και τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Ημερομηνία: 
Τρι, 21/02/2012 - 15:10

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.