massalias

Κοινές δράσεις για την ανάκτηση του Δημόσιου Χώρου μεταξύ Νομικής και Πνευματικού Κέντρου, συμφώνησαν χθες ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και ο Πρόεδρος  της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης.

Μετά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης και ο Πρόεδρος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Με χαρά υποδέχθηκα, τον συνάδελφο και φίλο, πρόεδρο της Νομικής Σχολής, τον κ. Φορτσάκη, με τον οποίο συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από κοινού ο δήμος με το πανεπιστήμιο, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας. Στο πρόσωπο του Προέδρου της Νομικής, βρίσκουμε έναν φερέγγυο συνομιλητή».

Θ. ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ: «Εξέθεσα στον δήμαρχο της Αθήνας την απόγνωσή μας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από τη Νομική Σχολή. Καλούμε την Πολιτεία να λάβει τα μέτρα που απαιτούνται για τα ποινικά αδικήματα, όπως της διακίνησης ναρκωτικών, που συντελούνται καθημερινά έξω από τη Νομική Σχολή. Και ζητάμε από το δήμο Αθηναίων, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του, να συνεργαστούμε για τη φροντίδα των χρηστών και των αστέγων που βρίσκονται εκεί. Συμφωνήσαμε με τον κ.Καμίνη την πραγματοποίηση κοινών δράσεων και εκδηλώσεων, που θα έχουν ως άξονα την ανάκτηση του συγκεκριμένου δημόσιου χώρου».

Ημερομηνία: 
Πεμ, 29/03/2012 - 13:00

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.