podgyr

Ποδηλατικό αγώνα αντοχής 69km, διοργανώνουν την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών  και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α), με την υποστήριξη της εταιρείας Active Zone Α.Ε.

Σημείο αφετηρίας του αγώνα ορίζεται  έξω από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου η Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  κα.Παναγιώτα Ψαράκη θα δώσει την εκκίνηση στις 9.00 το πρωί. Ο τερματισμός θα γίνει στο Σούνιο (parking), όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή  των μεταλλίων και τιμητικών διακρίσεων , από την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α παραπλεύρως του Ναού του Ποσειδώνα περίπου στις 12.30μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν  άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν ποδήλατο κούρσα με πετάλια cleats ή καλουπιέδες, ποδηλατικό σορτς ή παντελόνι και κράνος.  Οι κατηγορίες στις οποίες θα ενταχθούν είναι εκείνες για άντρες 19 -29 ετών, 30 – 39 ετών, 40-49 ετών, 50 και άνω, καθώς και η κατηγορία των γυναικών.

Η  διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλατιστές  συνδέει δύο ιστορικά αρχαία μνημεία της Αττικής, την Ακρόπολη και το Σούνιο. Η πορεία ξεκινά από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Νέο Μουσείο Ακρόπολις )→ Λ. Συγγρού → Ποσειδώνος → Φάληρο → Γλυφάδα → Βούλα → Βουλιαγμένη → Βάρκιζα → Λαγονήσι → Σαρωνίδα → Ανάβυσσος → Θυμάρι → Σούνιο (Ναό του Ποσειδώνα). Η διαδρομή 25km έως τη Βάρκιζα θα είναι προεκκίνηση και οι αθλητές θα πηγαίνουν όλοι μαζί , ενώ το αγωνιστικό μέρος θα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα 44 km έως το Σούνιο.

Οι 3 πρώτοι αθλητές από κάθε κατηγορία θα πάρουν μετάλλιο, ενώ στους πρώτους θα απονεμηθεί και κύπελλο.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 26/04/2012 - 14:20

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.