Bgainoumeathina

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουνίου η δράση  «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα», που έθεσε σε εφαρμογή στις 15 Μαϊου ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την τόνωση του κλάδου εστίασης και το ξαναζωντάνεμα του κέντρου της  πόλης. Μέσω της δράσης εστιατόρια του κέντρου της Αθήνας, κάθε Τρίτη προσέφεραν, προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10€, καφέ στα 2€ και ποτό στα 5€.

Δεκάδες  επιχειρήσεις  μετείχαν από την έναρξη του προγράμματος σε αυτό, ενώ θερμά το υποστήριξαν κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας, οι οποίοι επέλεξαν τις Τρίτες αλλά και τους συγκεκριμένους  χώρους εστίασης για την έξοδο τους, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την οικονομία.     

Διοργάνωση:  Δήμος Αθηναίων

Με την  Υποστήριξη:  «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε, ΟΠΑΝΔΑ, ΔΑΕΜ, Εταιρία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών

Χορηγός  Επικοινωνίας:  Αθήνα 9.84

Ημερομηνία: 
Τρι, 26/06/2012 - 12:35

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.