opsang

Την 6η θέση, παγκοσμίως ,κατέλαβε το 18ο Γυμνάσιο Αθηνών, στους 46ους Παγκόσμιους Παιδικούς  Αγώνες, που διεξήχθησαν από 12-17 Ιουλίου2012, στο Daegu  της Νότιας Κορέας. Το 18ο Γυμνάσιο Πατησίων, του 5ου Διαμερίσματος, κατάφερε τη σημαντική αυτή διάκριση, υπό την καθοδήγηση του προπονητή, γυμναστή του σχολείου κ. Λαμπράκη Γεωργιάδη.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού , Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  κα. Παναγιώτα Ψαράκη, που συνόδευσε την ελληνική αποστολή, έκανε λόγο για πολύ μεγάλη επιτυχία, με διεθνή ανταπόκριση, δεδομένου όπως είπε, ότι οι παίχτες δέχθηκαν προτάσεις συνεργασίας  από ξένες επαγγελματικές ομάδες όπως της SUNDERLAND NORWICH CITY , QPR , WATFORD της Αγγλίας και την ALKAAR της Ολλανδίας .

«Είναι η πρώτη φορά που δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές του Γυμνασίου του Δήμου μας να επιδείξουν το ταλέντο τους και να ανταμειφθούν με προοπτικές επαγγελματικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό στο εξωτερικό», τόνισε η κ. Ψαράκη.

Η όλη διοργάνωση ξεκίνησε το Μάρτιο του 2012, όταν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, διεξήγαγε τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την ανάδειξη της ομάδας  που θα μετείχε στους 46ους  Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στην Ν. Κορέα.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 19/07/2012 - 10:05

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.