symorx

Έργα Antonín Dvořák στο πρώτο μέρος  και το ορατόριο σε πέντε μέρη «Ιπποκράτειος  Όρκος» του συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα με την συμμετοχή της Μεικτής Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο του Αττικού Άλσους

Διεύθυνση Ορχήστρας: Ανδρέας Τσελίκας

Διεύθυνση Χορωδίας: Σταύρος Μπερής.

Συμπράττουν οι σολίτ:  Μάρθα Αράπη- σοπράνο, Λυδία Αγγελοπούλου- άλτο, Σταμάτης Μπερής - τενόρος, Παντελής  Ψύχας-  βαρύτονος.

Θέατρο Αττικού Άλσους:  Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).  Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος ελεύθερη

Ημερομηνία: 
Σάβ, 08/09/2012 - 20:30 - 23:30

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.