logoAthinaEATA

Η Διοίκηση της Εταιρείας  Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ Α.Α.Ε ΟΤΑ) πληροφορήθηκε ότι το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί άτομο που προσεγγίζει επαγγελματίες και εμπόρους στο κέντρο της Αθήνας δηλώνοντας ότι είναι υπάλληλος της εταιρείας μας και προσπαθεί να τους αποσπάσει χρήματα ως προκαταβολή για την καταχώρησή τους σε υπό έκδοση τουριστικό οδηγό, προσκομίζοντας δε και πλαστογραφημένες αποδείξεις είσπραξης με τα στοιχεία μας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο ότι το εν λόγω άτομο είναι απατεώνας και ουδεμία σχέση έχει με την Ε.Α.Τ.Α. 

Όλες οι ενέργειες που σχετίζονται με υλικό προβολής, έντυπα, εκδόσεις κλπ και που εντάσσονται στο πρόγραμμα προβολής της ΕΑΤΑ, διεκπεραιώνονται αποκλειστικά και μόνο από στελέχη της εταιρείας και αφού πρώτα προηγηθούν έγγραφες ενημερώσεις και τηλεφωνικές επαφές.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε σε περίπτωση που κάποιος δεχθεί ανάλογη πρόταση ή αντιληφθεί σχετική προσέγγιση από άγνωστα άτομα δια ζώσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Συντάγματος, το οποίο έχει ήδη ενημερωθεί.

Παρακαλούμε επίσης θερμά, να ενημερώσετε και την εταιρεία μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω  πληροφορία και διευκρίνιση.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 25/10/2012 - 13:50

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.