touristikianaptixi2

Στρατηγική Συμφωνία της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων και του European Tour Operators Association για τη διοργάνωση ετήσιων workshops Travel Trade Athens.

Στο πλαίσιο της πολιτικής του δήμου Αθηναίων για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και την ενίσχυση της θέσης της πόλης στη διεθνή τουριστική αγορά, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association- ETOA) για τη έναρξη διοργάνωσης σειράς ετήσιων workshops αυστηρά επαγγελματικού χαρακτήρα, υπό την επωνυμία «Travel Trade Athens».

Το πρώτο Travel Trade Athens 2013, θα διοργανωθεί στις 22 και 23 Απριλίου του 2013, στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης και το σχετικό πρόγραμμα προβλέπει τη φιλοξενία τουλάχιστον 60 hosted buyers, tour operators, οργανωτών συνεδρίων και συναντήσεων και διακεκριμένων δημοσιογράφων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

To πρόγραμμα φιλοξενίας αποσκοπεί στην παρουσίαση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Μητροπολιτικής Αθήνας και στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεσμών μεταξύ του τοπικού τουριστικού τομέα και εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων από τις αγορές στόχευσης της Αθήνας, συνδυάζοντας προκαθορισμένες συναντήσεις με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα γνωριμίας με τις τουριστικές υποδομές και τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, έως και 200 επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλο το φάσμα επιχειρήσεων και κλάδων της τοπικής τουριστικής αγοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έως και 32 προκαθορισμένα b2b ραντεβού, να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας με τους ξένους επαγγελματίες επισκέπτες.

Ημερομηνία: 
Δευ, 29/10/2012 - 10:00

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.