MARATHON2

Χαιρετισμός δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, στη συνέντευξη τύπου για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, είναι μια σπουδαία, αθλητική  διοργάνωση, διεθνούς εμβέλειας, με σημαντικό, ταυτοχρόνως,  πολιτισμικό, ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον  για το Δήμο Αθηναίων.

Επιπλέον, όμως : αυτός ο δυσκολότατος αγώνας δρόμου αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο αποφασιστικότητας και ταυτοχρόνως, πίστης στη δημοκρατία, την αλληλεγγύη και στην ειρήνη.

Ο Δήμος Αθηναίων περιμένει με χαρά και φέτος τους χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο,  που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πρόθυμος και έτοιμος να στηρίξει την σκληρή προσπάθειά τους με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει, και σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους υπόλοιπους φορείς, τις ομάδες πολιτών αλλά και τους εθελοντές.

Είναι κάτι άλλωστε, που μας διδάσκει και ο «μαραθώνιος» της σημερινής δύσκολης συγκυρίας: οι μεγάλες προσπάθειες, όπως και οι μεγάλες διοργανώσεις, για να στεφθούν με επιτυχία, απαιτούν και προϋποθέτουν διευρυμένες συλλογικότητες και λειτουργικές συνεργασίες!

Καλή επιτυχία! 

Ημερομηνία: 
Δευ, 23/09/2013 - 18:55

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.