skaitv

Σημεία συνέντευξης του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. 

Γ. Καμίνης: «Πολύ θετικό σημάδι η συμφωνία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής»

για τη διακομματική συμφωνία αναστολής  χρηματοδότησης κομμάτων

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Θεωρώ πολύ καλό σημάδι το γεγονός ότι στο ζήτημα της διακοπής της χρηματοδότησης συμφωνεί η κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ. Το θεωρώ πάρα πολύ θετικό. Σε αυτό έχουμε πια όλα τα σημάδια -εμείς βέβαια στο δήμο της Αθήνας τα είχαμε από την αρχή- ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση. Και πρέπει σύσσωμο το δημοκρατικό στρατόπεδο να στρατευθεί. Εδώ τίθεται ζήτημα δημοκρατίας και πολιτεύματος. Είναι σημαντικό να αποτελέσει αυτή η συμφωνία απαρχή για την εκτόνωση της πόλωσης μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων στη βουλή, γιατί η χώρα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία. Μας περιμένουν ακόμα πάρα πολύ δύσκολα πράγματα και πρέπει να σοβαρευτούμε και να δούμε τα βασικά και τα θεμελιώδη».

για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: Δεν θα κατέβω με κανένα κόμμα, κατεβαίνω ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Θα υποδεχθώ βεβαίως την υποστήριξη από οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα. Αναρωτιέμαι γιατί να μη δεχθώ στήριξη, όταν δεν αναλαμβάνω δεσμεύσεις, οι οποίες να με χειραγωγούν. Το ξέρουμε ότι το πολιτικό σύστημα έχει περάσει μεγάλη κρίση και εξακολουθεί να την περνάει. Παλιότερα τα κόμματα έδιναν χρίσματα. Εγώ δεν επιζητώ κανένα χρίσμα».

για την "κίνηση των 58" στο χώρο της Κεντροαριστεράς

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Πιστεύω ότι είναι ένα καλό βήμα. Γιατί στην κεντροαριστερά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ένα πολιτικό κενό αλλά ένα πολιτειακό κενό. Όσο δεν υπάρχει κέντρο βάρους στο πολιτικό σύστημα και παραμένει πολωμένο, έχουμε πρόβλημα πολιτειακό. Είναι πολύ σημαντικό μια συντεταγμένη δύναμη να εμφανίζεται με νηφάλιο λόγο. Είναι κάτι που εγώ το βλέπω θετικά»

Ημερομηνία: 
Παρ, 18/10/2013 - 14:00

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.