ANTENNA

Σημεία συνέντευξης του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 και τη δημοσιογράφο Ρίτσα Μπιζόγλη

 «Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν με πολιτικά κριτήρια στις ευρωεκλογές, εάν θέλουν να μπουν στο κλίμα πόλωσης που επικρατεί. Αυτό που μετράει στις πόλεις και ιδιαιτέρως στην Αθήνα είναι το πρόγραμμα, οι θέσεις, το πρόσωπο και οι ικανότητες που έχει επιδείξει» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ και στην δημοσιογράφο Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αναφερόμενος στην δική του ανεξάρτητη υποψηφιότητα είπε χαρακτηριστικά: «Άλλο οι κομματικοί υποψήφιοι, οι οποίοι προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα  και άλλο η ανεξάρτητη υποψηφιότητα που υποστηρίζεται από κόμματα και κινήσεις αλλά δεν έχει καμία κομματική δέσμευση».

Καταλόγισε ευθύνες στους κομματικούς υποψηφίους, οι οποίοι όπως είπε «έχουν ανδρωθεί μέσα στον κομματικό μηχανισμό, δεν έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν και εν πάση περιπτώσει έχουν ευθύνη για την σημερινή κρίση στην χώρα».

Η συνέχιση του έργου της σημερινής δημοτικής αρχής με άξονες την οικονομική εξυγίανση, την κοινωνική πολιτική και την αξιοποίηση των 120 εκατ. ευρώ ευρωπαϊκών πόρων που διαχειρίζεται ο δήμος Αθηναίων αποτελούν προτεραιότητα του δημάρχου Αθηναίων και υπογράμμισε ότι στόχος του είναι η συμβολή του δήμου στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας «με το πέρασμα των ευρωπαϊκών πόρων στους δημότες μέσα από την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στήριξης της επιχειρηματικότητας». 

Απαντώντας σε ερώτηση για τις παρεμβάσεις στον Εθνικό Κήπο κατέστησε σαφές ότι «δεν πρόκειται από το σχέδιο ήπιων παρεμβάσεων στον Κήπο να κοπεί κανένα δέντρο κάτι για το οποίο εγγυάται ο δήμος" και αναφερόμενος σε όσους ανησυχούν υπέρμετρα είπε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει η τρίχα, τριχιά".

Ημερομηνία: 
Δευ, 12/05/2014 - 23:15

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.