ergoathina

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων - ΕΑΤΑ,  το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.

Η πρωτοβουλία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, υλοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ, έχει ως στόχο την υποστήριξη συνολικά 580 αθηναϊκών επιχειρήσεων μέχρι τα μέσα του 2015 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. «Αττική») στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων.

Οι κατηγορίες στις οποίες παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη επικεντρώνονται στα σημαντικότερα θέματα λειτουργίας τους (π.χ. προώθηση πωλήσεων, οργάνωση/βιωσιμότητα επιχείρησης, ρευστότητα κ.α.). Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους και έχουν διάρκεια περίπου τρεις (3) μήνες για κάθε επιχείρηση που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, απολαμβάνοντας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη.

Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://tinyurl.com/consulting-athens. Εναλλακτικά, μέσω FAX στο 210-3838027.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους κ.κ. Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη, Τζουλιάνα Κοντίνη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 210-8846852 εσωτ. 403-404.

Ημερομηνία: 
Παρ, 20/06/2014 - 09:15

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.