eatadimos

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων - EATA διοργάνωσε ημερίδα για την έναρξη του προγράμματος + ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, στον χώρο του Impact Hub Athens, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πράξης «+ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένων στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με συντονιστή εταίρο την ΜΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ.

Σκοπός το έργου είναι η ένταξη και η παραμονή στην τοπική αγορά εργασίας 78  ανέργων κατοίκων της περιοχής Κεντρικού, Νότιου και Ανατολικού τομέα της Αττικής, οι οποίοι μέσω επάλληλων δράσεων θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν, να υποστηριχθούν επαγγελματικά και να αναλάβουν θέσεις απασχόλησης σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής.   

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν για τις δράσεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα για το έργο +ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ καθώς και για το εταιρικό σχήμα που το υλοποιεί. Παράλληλα ενημερώθηκαν από τα στελέχη της ΕΑΤΑ για το έργο που υλοποιεί η εταιρεία για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα καθώς και για τις δράσεις που υλοποιεί το Athens Convention & Visitors Bureau για την προώθηση και προβολή της Αθήνας ως τουριστικού και συνεδριακού προορισμού.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκαν τα οφέλη και τα κίνητρα για την προώθηση των ωφελούμενων στην επιχειρηματική δραστηριότητα ενώ παρουσιάστηκαν και δυο start up εταιρείες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον τομέα του τουρισμού, οι  “Dopios" και “Big Olive”.

Η ημερίδα έκλεισε με την παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων από τέσσερις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και με μια συνοπτική παρουσίαση από τον Σεφ του Impact Hub για τον γαστρονομικό τουρισμό.  

Ημερομηνία: 
Δευ, 14/07/2014 - 12:05

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.