xionia1

Με αφορμή την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Αθήνας, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο δήμος Αθηναίων, με τη μεγάλη ευθύνη που έχει για την ασφάλεια των μαθητών, διευκρινίζει προς τους δημότες ότι ουδέποτε ελήφθη κάποια απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση.

Η δημοτική αρχή της Αθήνας με έκπληξή της διαπίστωσε ότι σε επίσημο έγγραφό της, η αρμόδια διεύθυνσης Εκπαίδευσης του υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, επικαλείται αορίστως απόφαση του δήμου Αθηναίων περί αναστολής λειτουργίας, όλων μάλιστα, των σχολείων της Αθήνας, χωρίς να αναφέρει κάποιο αρμόδιο όργανο του δήμου, γιατί βεβαίως καμία τέτοια οριζόντια απόφαση δεν είχε ληφθεί.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που, έστω και άθελά μας, προκλήθηκε σε αρκετούς μαθητές και τις οικογένειές τους από αυτή την επίσημη μεν, ανακριβή δε, ανακοίνωση.  

Ημερομηνία: 
Παρ, 13/02/2015 - 09:00

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.