eatadimos

Ημερίδα για τις εξαγωγικές επιδόσεις των αθηναϊκών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΣΕ), μέλους του Δικτύου Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Innovathens, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων που αποσκοπεί στη προσφορά ουσιαστικής βοήθειας και υποστήριξης στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, καθώς και στους υποψήφιους επενδυτές, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας και αξιόπιστης πληροφόρησης για το επιχειρηματικό περιβάλλον σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων δημιουργήθηκε με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της πόλης, με την συμμετοχή και συνεργασία δημοσίων οργανισμών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κλαδικών φορέων και του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα. Μέσω του Δικτύου Επιχειρηματικότητας χαράσσεται η στρατηγική για την επιχειρηματικότητα του Δήμου Αθηναίων και γίνεται μία δομημένη παρακολούθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, κ. Αλέξης Γαληνός, τόνισε τη σημασία και το ρόλο του Δικτύου Επιχειρηματικότητας στη στρατηγική του δήμου Αθηναίων. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όλους τους φορείς που συνθέτουν το Δίκτυο, λέγοντας πως πρόκειται για μία μοναδική σε μέγεθος και δυναμική προσπάθεια στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση.

Στις “Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτοµία των επιχειρήσεων” αναφέρθηκε η κα. Χριστιάνα Σιαµπέκου από το Εθνικό Κέντρο Τεκµηρίωσης,όπου και παρουσίασε τις υπηρεσίες του δικτύου Enterprise Europe Network, του μεγαλύτερου δικτύου ολοκληρωμένης υποστήριξης για επιχειρηματικότητα και καινοτομία στον κόσμο.

Ημερομηνία: 
Παρ, 06/03/2015 - 09:40

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.