eatadimos

Αντίστροφη μέτρηση για μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις τουριστικής προβολής της Αθήνας. Το Travel Trade Athens, που διοργανώνει για 3η χρονιά ο δήμος Αθηναίων, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής. Στις 11.30, με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, θα γίνει ενημερωτική συνέντευξη τύπου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών – αίθουσα MC2 (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη).

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 80 επιλεγμένοι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 3ο Travel Trade Athens 2015 Workshop, που συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Οργανισμών Ευρώπης (European Tour Operators Association).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί  προκαθορισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και επιχειρήσεις (suppliers) της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων Travel Trade Athens, πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 3.500 κατ’ ιδίαν επαγγελματικές συναντήσεις, που οδήγησαν σε σημαντικό αριθμό συμφωνιών και συνεργασιών μεταξύ των ξένων buyers και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 23/04/2015 - 14:40

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.