VOTE FOR ATHENS (1)

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για την διαδικτυακή ψηφοφορία «European Best Destination 2017», στην οποία η Αθήνα είναι υποψήφια ως καλύτερος φετινός ευρωπαϊκός προορισμός. Δηλώστε την προτίμησή σας στη διεύθυνση  www.vote.ebdest.in.     

Η Αθήνα είναι μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών στον διαγωνισμό «European Best Destination 2017», ενώ πέρυσι πλησίασε την κορυφή, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στις προτιμήσεις χιλιάδων ταξιδιωτών.

O European Best Destinations είναι ένα ανεξάρτητος οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και έχει ως αντικείμενο την ανάδειξη και προβολή του πολιτισμού και του τουρισμού της Ευρώπης και των προορισμών της. Απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό, μέσα από μία διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Από το 2009 και μετά, κάθε χρόνο, διοργανώνεται ο μεγάλος διαγωνισμός, διαδικτυακά, για την ανάδειξη μίας ευρωπαϊκής πόλης-προορισμού. Ο διαγωνισμός αυτός έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια και ολοένα και περισσότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί συμμετέχουν στη διαδικασία, διεκδικώντας την αναγνώριση που προσφέρει.

Είναι μία διαδικασία που δεν κρατά πάνω από λίγα δευτερόλεπτα, και κάθε ψήφος είναι πολύτιμη για την πόλη μας!

https://www.facebook.com/cityofathens

https://twitter.com/CityofAthens

https://www.instagram.com/this_is_athens

hashtags  #THISISATHENS #EBD2017

Ημερομηνία: 
Πεμ, 09/02/2017 - 12:00

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.