Athens Technopolis Jazz Festival APOLOGISMOS

To 17th Athens Technopolis Jazz Festival ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου για 17η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του  δήμου Αθηναίων με περισσότερους  από 41.000 επισκέπτες! Η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ένωσαν για τρίτη φορά τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας το μακροβιότερο μουσικό θεσμό της πόλης με ελεύθερη είσοδο.

Ο ταλαντούχος οικοδεσπότης Gautier Βελισσάρης παρουσίασε 17 μουσικά σχήματα από όλο τον κόσμο που μάγεψαν για 6 μέρες το κοινό, και το πολυαναμενόμενο συναυλιακό καλοκαίρι εγκαινιάστηκε.

Όσοι πέρασαν από την Τεχνόπολη είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ζήσουν μία υπέροχη jazz εμπειρία αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Η πιο jazz εκδοχή του μεγαλύτερου Meet Market που έχει γίνει ποτέ γέμισε τους χώρους της Τεχνόπολης και ήταν η αγαπημένη βόλτα όλων πριν ή μετά την επίσκεψή τους στην ετήσια έκθεση της φωτογραφικής ομάδας METAPolis “LOSS”, που κέρδισε τις εντυπώσεις . 

Τέλος, το Greek Instagram Events, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φεστιβάλ, προσκάλεσε όλους τους φίλους της φωτογραφίας να απαθανατίσουν πανοραμικά, από το Παρατηρητήριο, τη νέα στάση του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου (ΒΜΦ), τα “μουσικά”, και όχι μόνο, στιγμιότυπα, για να παρουσιάσουν την επόμενη χρονιά τη δική τους ομαδική έκθεση.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

[email protected] , www.technopolis-athens.com

Ημερομηνία: 
Τρι, 30/05/2017 - 10:10

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.