kaminis3

Στο ρόλο των πόλεων στη διεθνή συγκυρία, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο 7ο  Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα : «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΚΕ», που διοργάνωσε το Capital Link CSRinGreece.

«Οι πόλεις σήμερα παίζουν ενεργό ρόλο ως μοχλοί ανάπτυξης, αναζητώντας «έξυπνους», καινοτόμους τρόπους για τη αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων», δήλωσε ο κ. Καμίνης, αναφέροντας τους χειρισμούς του δήμου Αθηναίων στην  αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης του προσφυγικού, σε συνδυασμό με το σχεδιασμό στρατηγικών για την αναβάθμιση της πρωτεύουσας.      

«Σήμερα με περηφάνια μπορούμε να πούμε ότι η Αθήνα είναι μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που και όρθια έμεινε στην κρίση και απέκτησε δυναμική, ενέργεια και προοπτική. Για να είμαστε αποτελεσματικοί, γίναμε πολυεπίπεδοι. Επενδύουμε στα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα, όπως είναι ο τουρισμός και ο πολιτισμός -και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και σημείωσε:    «Αφουγκραζόμαστε όλο και περισσότερο την Κοινωνία των Πολιτών, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με δημόσιους οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. Διαβουλευόμαστε με όσους ζουν, δημιουργούν και εργάζονται στην πόλη και αναζητούμε πόρους για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις ανάγκες τους και να δώσουμε λύσεις».

Τέλος ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στην πολιτικό σχεδιασμό και τη στρατηγική του δήμου Αθηναίων , δίνοντας έμφαση  στην ανάπτυξη δικτύων, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, με όραμα όπως είπε, την αναβάθμιση της συμμετοχής της Αθήνας  σε ευρωπαϊκά δίκτυα και προγράμματα.

Ημερομηνία: 
Παρ, 09/06/2017 - 18:50

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.