TEXNOPOLIS SYNAYLIA 2

Συναυλίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Οι La Femme στην Αθήνα

2/9/2017  -  21:00

Η μπάντα-φαινόμενο της δεκαετίας που διανύουμε καταφτάνει στην Αθήνα για το μεγαλύτερο συναυλιακό πάρτι της χρονιάς.

Το γαλλικό “πανηγύρι” των La Femme θα στηθεί στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης.

Αν προσπαθήσει κάποιος να τους κατατάξει σε ένα και μόνο μουσικό είδος θα δυσκολευτεί. Οι La Femme συνδυάζουν το σερφ με την ψυχεδέλεια, το πανκ με το ροκ, το παλιό με το νέο, κι όλα αυτά ντυμένα με μια ποπ διάθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί οι Γάλλοι ξέρουν να διασκεδάζουν, τόσο εμάς όσο και τους ίδιους τους τους εαυτούς. Οι στίχοι τους μιλάνε για ιστορίες έρωτα και απώλειας, ενώ οι ίδιοι εξομολογούνται πως η επιλογή του ονόματός τους (La Femme σημαίνει γυναίκα στα γαλλικά) ήρθε ως απάντηση στο κενό που ένιωθαν.

Για τους La Femme το κοντέρ αρχίζει να μετρά από το 2010. Ο κιθαρίστας Sacha Got και ο κιμπορντίστας Marlon Magnée πειραματίζονται στην Μπιαρίτζ κοντά στα Πυρηναία, την Καλιφόρνια της Γαλλίας, όπου το σερφ στον Ατλαντικό και ο ήλιος διαμορφώνουν τη μουσική τους. Το συγκρότημα παίρνει μορφή στο Παρίσι με τον μπασίστα Sam Lefèvre, τον ντράμερ Noé Delmas και τον Lucas Nunez. Το διαδίκτυο δίνει τη λύση στην αναζήτηση των γυναικείων φωνητικών, αφού γνωρίζουν την Clémence Quélennec μέσω του Myspace.

Ο πρώτος τους δίσκος, το Psycho Tropical Berlin, έρχεται το 2013, μετά την κυκλοφορία τριών EP, ενώ ο δεύτερος, με τίτλο Mystère, κυκλοφορεί το 2016. Δύο δίσκοι που μοιάζουν να αλληλοσυμπληρώνονται και που καταφέρνουν να καθιερώσουν τους La Femme και να τους εκτοξεύσουν στη Γαλλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι Red Hot Chili Peppers τους επιλέγουν το 2016 για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, τα κομμάτια τους χρησιμοποιούνται για τηλεοπτικά διαφημιστικά, όπως το «Sur la Planche» για τη Renault, ενώ παράλληλα κερδίζουν την εκτίμηση καλλιτεχνών, όπως του συνθέτη Jean Michel Jarre και του σκηνοθέτη Romain Gavras.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου του 2017 συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την κυκλοφορία του σαγηνευτικού  Mystère και με αφορμή την άτυπη αυτή επέτειο οι La Femme θα το γιορτάσουν στην Τεχνόπολη με το αγαπημένο τους ελληνικό κοινό.

Website: http://lafemmemusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/lafemmeressort
Instagram: https://www.instagram.com/la_femme_ressort/
Twitter: https://twitter.com/lafemmeressort
SoundCloud: https://soundcloud.com/lafemmeressort
YouTube: https://www.youtube.com/user/lafemmeressortt
 
Εισιτήρια
Περιορισμένη προπώληση: 18€
Προπώληση: 22€
Ταμείο: 25€

Διαβάστε εδώ τους όρους εισιτηρίων

 

 

Νατάσσα Μποφίλιου – ΒΑΒΕΛ 2 Summer Edition

4-5/9/2017  -  21:00

   
Νατάσσα Μποφίλιου – ΒΑΒΕΛ 2 Summer Edition
Θέμης Καραμουρατίδης | Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Οι δύο μεγάλες, γιορτινές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου στην Αθήνα!
 
Η ΒΑΒΕΛ​2​ - βασισμένη στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - αφού ανανέωσε τον ήχο και το ύφος της, γοήτευσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε σχεδόν παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο για έναν ολόκληρο χρόνο, κλείνει τον κύκλο της στην με δυο εορταστικές τελευταίες βραδιές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2017. 

Η ΒΑΒΕΛ 2 είναι μία αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής, που ξάφνιασε κοινό και κριτικούς με την εξωστρέφεια και την αστείρευτη ενέργεια της. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες επιτυχίες της αχώριστης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους για πάνω από μια δεκαετία.

​Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, άρρηκτα δεμένη με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, δε θα μπορούσε παρά να είναι η σκηνή που θα φιλοξενήσει το πανηγυρικό φινάλε του κύκλου της ΒΑΒΕΛ, τ​ης παράστασης που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, ​και μας προσκάλεσε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.​​
 
Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής "Τζένη Καρέζη" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα)
Γιώργος Μπουλντής  (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
HΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
 
ARTWORK: ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΑΛΗ
ARTWORK ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΕΤΟΥΣΑΚΗΣ
 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO
 

 LinksOfficial site / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 13€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 15€ ΤΑΜΕΙΟ
Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών: 13€
ΑΜΕΑ και συνοδοί τους: ΔΩΡΕΑΝ
 

Είσοδος ελεύθερη για παιδιά έως 6 ετών
Δείτε εδώ τους Όρους Εισιτηρίων

 #KatheMeraTexnopoli #Babel2

 

 

 Athens School Festival 2017

9/9-10/9/2017  -  20:00

Ο παλμός του Athens School Festival, του απόλυτου νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, θα χτυπήσει δυνατά το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
 
Σε ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο τα 18 συγκροτήματα, που ξεχώρισαν στις συναυλίες του Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για να μοιραστούν την απόλυτη live εμπειρία.
Στο Athens School Festival συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους, να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική, να συστηθούν στο κοινό και να βιώσουν την εμπειρία των ζωντανών συναυλιών.
 
Τα συγκροτήματα: The Band, Noodles, Music Virus , Perfect Denial , Tuesday Nights, Salto Mortale , Coretheband , Smolderhaze και Glass Eye Filter, Stung By A Dead Bee, Spectrum, Aveline, Teenage Lobotomy, Dip Sauce, Dreamless, Criminal Set, Jagertees και Countown
 
Ελεύθερη είσοδος
Πληροφορίες: www.opanda.gr

| [email protected] | #asf2017
Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα.

 

 

Σεμινάριο:«Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα» @ Innovathens

11/9/2017  -  18:30-21:00

 Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης  Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με  θέμα «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και να ενημερωθούν για πετυχημένες Κοινωνικές Επιχειρήσεις, που λειτουργούν στην Ελλάδα της Οικονομικής Κρίσης. Επίσης, θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες που βελτιώνουν την συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα σε ομάδες.
 
Θεματολογία:

  • Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
  • Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Μοντέλου
  • Μάρκετινγκ Κοινωνικών Επιχειρήσεων
  • Νομικό & φορολογικό Πλαίσιο Κοινωνικών Επιχειρήσεων
  • Πηγές Χρηματοδότησης 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.
Θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης.
Ομιλητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος
 
Δήλωσε συμμετοχή

 

Locomondo & Tonino Carotone

13/9/2017  -  21:00

  Oι Locomondo στo τελευταίο μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού παρέα με τον χειμαρρώδη βάσκο τραγουδιστή Tonino Carotone! Μαζί τους, η Piluka Aranguren που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Τonino.

Οι Locomondo έρχονται με δύο καινούρια τραγούδια στις “αποσκευές” τους, το 80’s που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και το ντουέτο με τον Tonino Carotone La mulata Hermosa

Το τραγούδι είναι μία ιδιαίτερη Cumbia* παιγμένη από τον Μάρκο με... μπαγλαμά, ενώ οι στίχοι, που είναι στα ισπανικά, γράφτηκαν από κοινού από τον Μάρκο και τον Τονίνο σε κάποιο αυτοσχέδιο γλέντι πάνω σε μία μουσική σύνθεση του Μάρκου.

Όταν η φαντασία των Locomondo παντρεύει τα παραδοσιακά όργανα του ρεμπέτικου με την μουσική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής και την ξεχωριστή ερμηνεία του Tonino Carotone, «Θέλω να ‘σαι εκεί»...

Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 
 
Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης - Φωνή, κιθάρα
Γιάννης Βαρνάβας - Κιθάρα, φωνή
Σταμάτης Γούλας - Πλήκτρα, sampler, φωνή
Σπύρος Μπεσδέκης - Μπάσο
Στρατής - Άγγελος Σούντρης- Τύμπανα
Χρήστος Καλαιτζόπουλος-Ακορντεόν

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:
Χρήστος Σπηλιόπουλος – Τρομπόνι
Νίκος "Tattoo" Βλάχος – Τρομπέτα
Στο βιολί ο Δημήτρης Γάσιας

Ηχοληψία: Θανάσης Ταμπάκης & Γιώργος Φραγκέλης
Φωτισμοί Κωστής Μαργκάς
 
Τιμές εισιτηρίων
Early bird: 10€ (τα 200 πρώτα εισιτήρια)
Προπώληση: 11€
Ταμείο: 13€

Δείτε εδώ τους όρους εισιτηρίων

Info
Locomondo official site : www.locomondo.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Locomondo.official?fref=ts

 

 

 

Γιάννης ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ - Παύλος ΠΑΥΛΙΔΗΣ

15/9/2017  -  21:00

Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή, αλλά και απρόσμενες συμπράξεις και διασκευές.

Δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και πολυπληθές, πιστό κοινό που τους ακολουθεί παντού και διαρκώς εμπλουτίζεται από «φανς» της νέας γενιάς. Δύο εμβληματικές φιγούρες του εγχώριου ροκ γίγνεσθαι, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης κάνουν αυτό το φθινόπωρο το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Βγαίνουν μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή».

Χρόνια το περιμέναμε και ήρθε η στιγμή να το ζήσουμε! Τους αγαπάμε και τους ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια και στις προσωπικές τους πορείες.

Τον Γιάννη Αγγελάκα, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν.

Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια", τον  δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο κεντάει κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης.

Αυθεντικές rock ‘n’ roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τα μεταγενέστερη πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στη συνάντησή τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα, που αποτελεί το γεγονός αυτού του φθινοπώρου.

Όπως το λέει ο τίτλος της: Από γιορτή σε γιορτή. Υπόσχεση και πρόσκληση μαζί. Απρόσμενες διασκευές και απρόβλεπτες συμπράξεις. Κι όλοι μαζί μετά θα διηγούμαστε…ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί…

Οι πόρτες ανοίγουν: 18:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Early bird: 10€ (περιορισμένος αριθμός)

Προπώληση: 12€

Ταμείο: 14€

Δείτε εδώ τους όρους εισιτηρίων

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

B-movies: Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος

100°C: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης

Παραγωγή:

Novel Vox // Τηλ. 210 6452420 // www.novelvox.com.gr

Επικοινωνία – Προβολή στα media

Χαρά Ζούμα | 210 3224765| [email protected]

Social Media:

Γιάννης Αγγελάκας:

Site: http://bit.ly/2ty5A06

Official FB: http://bit.ly/2eJMx0w

Youtube:    https://goo.gl/BDXpGJ

Παύλος Παυλίδης:

Fb: http://bit.ly/2uSIlSe

Youtoube: http://bit.ly/2eKowWP

Novel Vox:

http://novelvox.com.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/novelvoxgr/

Youtube:  https://goo.gl/hLVvim

Instagram: https://www.instagram.com/novelvox/

 

 

8th Djangofest - Αthens Gypsy Jazz Festival 2017

16/9-17/9/2017 - 19:00

  Η καθιερωμένη γιορτή της gypsy jazz επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με το Meet Market, για ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική του θρυλικού Django Reinhardt που μεσουράνησε στην Ευρώπη τις δεκαετίες του '30 -'40 με τις πρωτότυπες συνθέσεις του και την απίστευτη δεξιοτεχνία του και  δημιούργησε ένα νέο ρεύμα της τζαζ, ολοζώντανο μέχρι σήμερα.

Το Djangofest για 8 συνεχόμενα χρόνια δεν είναι μόνο μια συναυλία, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Αθήνας, με πολλές παράλληλες δράσεις.

Φέτος εκτός από τα μουσικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τη σύμπραξη με το meet market που βεβαιώνει το φεστιβαλικό και εορταστικό του χαρακτήρα,  θα υπάρχουν ανοιχτά εργαστήρια και μαθήματα χορού και μουσικής, χορευτικά shows, εκθέσεις μουσικών οργάνων και δράσεις για παιδιά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι συμμετοχές θα ανακοινωθούν σύντομα.
Μείνετε συντονισμένοι!

https://www.facebook.com/djangofest.greece
www.diminuita.com

Το Djangofest gypsy jazz festival στην Ελλάδα αποτελεί μια πρωτοβουλία μουσικών που ασχολούνται με την gypsy jazz μουσική και φίλων αυτής. Ως αυτό-οργανωμένη εκδήλωση, πραγματοποιείται με την ενέργεια των μουσικών και εθελοντών που συμμετέχουν, με την υποστήριξη της Plenty projects.

Είσοδος ελεύθερη

 

 

The Meet Market @Djangofest Athens

TheMeetMarket: Μια μηνιαία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage&retroπροϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική ενέργεια!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Σάββατο 16/09 & Κυριακή 17/09 από 13:00 – 00:00
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!
#themeetmarket

https://themeetmarket.gr/el/event/django-festival/

 

 

Κυριακές στην Τεχνόπολη
 17 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:00

Εκπαιδευτικά και επιστημονικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, προβολές, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πολλές ακόμα δημιουργικές δραστηριότητες συνθέτουν την αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια μικρών και μεγάλων: ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, μια φορά το μήνα, με διαφορετική θεματική κάθε φορά.
Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.

Η είσοδος στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και στο Παρατηρητήριο είναι ελεύθερη μέχρι τις 14.00.

Απαραίτητη κράτηση: 213 0109300 (Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 17.00)

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος.

 

 

5th Employability Fair Mediterranean College

19/9/2017  -  11:00-20:00

Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό
 
Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά! Το Employability Fair, o θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean college.

Οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη για να προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια και workshops, ενώ ένα CV Center θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός  αποτελεσματικού  βιογραφικού.

Το MC-Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα εκ των κορυφαίων Job Fair στην Αθήνα. Ενδεικτικά, στη διοργάνωση του Employability Fair 2016, συμμετείχαν 40 κορυφαίες εταιρείες, προσήλθαν περισσότεροι από 1500 επισκέπτες και κατατέθηκαν πάνω από 2000 βιογραφικά.

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και αποτελεί μέρος του MC-Employability Scheme, του καινοτόμου Σχεδίου Απασχολησιμότητας που έχει αναπτύξει το Κολλέγιο με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των φοιτητών του, ώστε να καταστούν απασχολήσιμοι στη σύγχρονη, απαιτητική  αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το official site της διοργάνωσης: www.mc-employability.gr
Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου!

#mediterraneancollege

 

Tom Odell

20/9/2017  -  21:00

Τον ακούσαμε πρώτη φορά πριν πέντε χρόνια, το 2012, όταν κυκλοφόρησε το EP "Another Love" (150.000.000 views στο youtube) και κατέκτησε αμέσως τις καρδιές μας. Από τότε, τόσο η original version όσο και το remix του Zwette, βρίσκονται σταθερά στο top 30 του ελληνικού airplay.

Στην παγκόσμια περιοδεία του το 2016 έκανε 11 sold out εμφανίσεις στην Αγγλία και θριαμβευτικές εμφανίσεις στο Glastonbury και το V Festival. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2017, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να υμνήσει μαζί μας την αγάπη, τη φύση, τη ζωή...! 

Opening act: Irene Skylakaki

Τιμές εισιτηρίων

Έναρξη προπώλησης/early bird: 23€

Προπώληση: 26€

Ταμείο: 29€

www.tomodell.com

https://www.facebook.com/TomOdellmusic/

https://soundcloud.com/tomodell

Tom Odell - Another Love

 

 

35ο Samsung Service Lab @ Innovathens

20/9/2017   09:00-13:00

  Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει το “Samsung Service Lab Workshop” στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος του workshop είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώστε συμμετοχή, για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, εδώ.

Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν
Δήλωσε συμμετοχή

 

8o Athens Bike Festival

 Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου στην Αθήνα!
Σε ένα χώρο με ιδιαίτερο αισθητικό και ιστορικό χαρακτήρα, στην καρδιά της πόλης, κάθε Σεπτέμβριο διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου για μικρούς και μεγάλους, χομπίστες και απλούς ποδηλάτες, λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και της ποδηλασίας δρόμου, ανθρώπους που έχουν επιλέξει το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις.
 
Το Athens Bike Festival διοργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδηλάτου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη. Παράλληλα, το Athens Bike Festival αποτελεί μια από τις επίσημες δράσεις της πόλης της Αθήνας στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
 
Πρωταρχικό μας μέλημα φέτος είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι επισκέπτες να δοκιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ποδήλατα! Ποδήλατα πόλης, ηλεκτρικά, δρόμου, ΜΤΒ, Gravel αλλά και παιδικά θα είναι φέτος το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα μπορεί κάποιος να τα δοκιμάσει στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες της Τεχνόπολης.
 
Δύο είναι οι βασικοί άξονες του φεστιβάλ:
·         Ποδήλατα: Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τις εναλλακτικές που έχει να τους προσφέρει η αγορά σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων.
·         Εκδηλώσεις: Διαδραστικές ή μη, οι εκδηλώσεις σκοπό έχουν να δημιουργήσουν την αίσθηση της γιορτής, να δώσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.
 
 Κάθε χρόνο το Athens Bike Festival εμπλουτίζεται με νέες ιδέες και καινούριες εκδηλώσεις. Με στόχο την αποτύπωση της επιρροής του ποδηλάτου στη ζωή μας, σχεδιάζουμε εκδηλώσεις που αγγίζουν σε όλες τις εκφάνσεις του ποδηλάτου: το ποδήλατο ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης, το ποδήλατο ως ασφαλές μέσο αστικής μετακίνησης, το ποδήλατο ως αντικείμενο υψηλής τεχνολογίας, το ποδήλατο ως μέσο ψυχαγωγίας, το ποδήλατο ως καλλιτεχνική έμπνευση.
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει: Workshops, Μαθήματα ποδηλάτου για παιδιά, Ειδικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων από ειδικούς, παιχνίδια και διαγωνισμοί. Μείνετε συντονισμένοι για περ/ρες πληροφορίες!
 

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου: 18:00-21:00
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου: 10:00-21:00
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου: 10:00-21:00
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 2016500 ή επισκεφτείτε το site http://www.bikefestival.gr/

 

Ημερομηνία: 
Σάβ, 02/09/2017 - 21:00 - Κυρ, 24/09/2017 - 21:00
ΣυνημμένοΜέγεθος
La Femme 190x160_thumbnail.jpg8.61 KB
190x160-b_thumbnail.jpg7.95 KB
athensschoolfest2017-190x160_thumbnail.jpg8.91 KB
Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»_190x160_thumbnail.jpg7.59 KB
190x160_pavlidis_aggelakas_thumbnail.jpg9.88 KB
190x160b_thumbnail.jpg5.23 KB
190x160_meet-market_thumbnail.jpg4.78 KB
190x160-bikefestival_2017-1_thumbnail.jpg8.37 KB
35ο Samsung Service Lab-190x160_thumbnail(1).jpg5.69 KB
190x160_emploaybility_thumbnail(1).jpg7.1 KB
190X160_Kyriakes B_thumbnail(1).jpg6.11 KB
190x160_locomondo_thumbnail(1).jpg2.81 KB

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.