IMG_0219
"Στο κατώφλι του 2018, ζούμε σε μία Αθήνα φωτεινή, ανοικτή, πρωτοπόρα, που δεν φοβάται το διαφορετικό. Σε μια πόλη εξωστρεφή και αλληλέγγυα. Μια Αθήνα που δεν αφήνει κανέναν πίσω" τόνισε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του από το Θησείο, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
 
"Από την καρδιά της πρωτεύουσας, εδώ από το Θησείο, κάτω από την εικόνα της φωτισμένης Ακρόπολης. Εδώ, όπου διασταυρώνεται η μοναδική πνευματική κληρονομιά της πόλης με την αισιοδοξία για ένα καλύτερο παρόν κι ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Η Αθήνα στέλνει μήνυμα γιορτής και ελπίδας!" σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: "Στο κατώφλι του 2018, ζούμε σε μία Αθήνα φωτεινή, ανοικτή, πρωτοπόρα, που δεν φοβάται το διαφορετικό. Σε μια πόλη εξωστρεφή και αλληλέγγυα. Μια Αθήνα που δεν αφήνει κανέναν πίσω"
Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι η Αθήνα καταρρίπτει ρεκόρ επισκεψιμότητας, φιλοξενεί μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, βραβεύεται, συνεργάζεται, δικτυώνεται, εξελίσσεται. "Εύχομαι σε όλες και όλους, προσωπικά, υγεία κι ευτυχία. Καλή χρονιά" κατέληξε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Καμίνης.
Ημερομηνία: 
Κυρ, 31/12/2017 - 20:15

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.