Paidikes_Eksoxes_Triti_Hlikia_1 Paidikes_Eksoxes_Triti_Hlikia_2
Οι παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται στον Αγ. Ανδρέα Αττικής, περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, σε μια πευκόφυτη έκταση 180 στρεμμάτων όπου συνδυάζεται το βουνό με τη θάλασσα.
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες κατασκηνώσεις των Βαλκανίων όσον αφορά τόσο στην άνετη διαβίωση, καθώς είναι άρτια εξοπλισμένη με αθλητικές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και στην ασφάλεια των κατασκηνωτών. Να σημειωθεί ότι έχει εκπονηθεί ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα ("ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ") για την εκκένωση της κατασκήνωσης ώστε οι κατασκηνωτές να την εγκαταλείψουν με απόλυτη ασφάλεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 
Για το έτος 2022 θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών άτομα τρίτης ηλικίας (γεννηθέντες από το 1962 και πριν) την Ε’ περίοδο.
 
ΑΦΙΞΗ: Κυριακή 31/07/2022 – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Παρασκευή 14/08/2022
Οι φιλοξενούμενοί μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολιτιστικά και αθλητικά δρόμενα και να απολαύσουν ποικίλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
Δικαιούχοι για δωρεάν συμμετοχή στην περίοδο της τρίτης ηλικίας είναι κατά προτεραιότητα δημότες και κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων καθώς και συνταξιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι και γονείς εν ενεργεία δημοτικών υπαλλήλων.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Δευτέρα 16/05/2022 έως και Παρασκευή 17/06/2022 για Δημότες στις Δημοτικές Κοινότητες και για συνταξιούχους δημοτικούς υπαλλήλους ή γονείς εν ενεργεία δημοτικών υπαλλήλων στο γραφείο του Τμήματος Παιδικών Εξοχών.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
 
Η εγγραφή θα γίνεται μόνο από τους ίδιους και όχι από τρίτο άτομο, συγγενικό ή μη, δηλώνοντας υποχρεωτικά τηλέφωνο επικοινωνίας συγγενούς σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.
Βασική προϋπόθεση είναι η αυτοεξυπηρέτησή τους (καθώς δεν επιτρέπονται φιλοξενίες συνοδών ή άλλων, συγγενικών ή μη προσώπων).
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΩΝ Γ΄ ΗΛΙΚΙΑΣ :
 
1.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
2.Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας για κατοίκους του Δήμου Αθηναίων: αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Ε1 και ένας πρόσφατος λογαριασμός (ΕΥΔΑΠ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, παρόχου Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας).
3.Μία πρόσφατη φωτογραφία.
4.Ιατρική βεβαίωση που να ενημερώνει για τα φάρμακα που παίρνουν και νοσήματα από τα οποία πάσχουν
5.ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνεται ότι θα ισχύουν οι κυβερνητικές αποφάσεις όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.
 
Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή στα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής παιδιών και ατόμων τρίτης ηλικίας, στις ημερομηνίες των αποστολών ή των εγγραφών (χορήγηση παράτασης κλπ) ή παραστεί ανάγκη αναστολής λειτουργίας για λόγους ανωτέρας βίας, η ενημέρωση θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr, από τα καταστήματα των επτά (7) Δημοτικών κοινοτήτων και από τα γραφεία του Τμήματος Παιδικών Εξοχών. Σε κάθε περίπτωση, υπερισχύουν της παρούσας οι οδηγίες του ΕΟΔΥ όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας λόγω Covid-19 (εμβολιασμοί, μέσα ατομικής προστασίας, μεταβολή απαραίτητων δικαιολογητικών εγγραφής, μεταβολή ημερομηνιών αποστολών, αναστολή λειτουργίας εγκαταστάσεων, κ.ά.) και εφαρμόζονται αυτοδικαίως.
 
 
Πληροφορίες – Επικοινωνία 

Για την Περίοδο πριν την Κατασκήνωση
210 8250611 (Τηλ. Αθηνών)

Για την Κατασκηνωτική Περίοδο
22940 90447 (Γραμματεία Αρχηγείου)
22940 96692 (Γραμματεία Αρχηγείου)
22940 90449 (Αρχηγός)
22940 90446 (Γραμματεία Διεύθυνσης
22940 96448- 450 (Τηλεφωνικό Κέντρο)

 
 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.