RADIO

Σημεία από τη συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Θέμα Radio 104,6 και τους δημοσιογράφους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κάτση.

Για τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Με το Πεδίον του Άρεως αποδείχτηκε ότι ενώ έσπασε ένα απόστημα, το πρόβλημα διαχύθηκε στις όμορες γειτονιές της πλατείας Βικτωρίας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Οι χώροι ιατρικώς εποπτευόμενης χρήσης ουσιών, είναι μια μέθοδος δοκιμασμένη στο εξωτερικό, Ειδικά για τοξικοεξαρτημένους που βρίσκονται στο έσχατο στάδιο της εξάρτησης, που κάνουν τη δόση τους εν μέση οδώ και πρέπει επιτέλους να το προχωρήσουμε. Αυτό είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας που έχει την ευθύνη για οργάνωση. Στους κλειστούς αυτούς χώρους θα υπάρχουν γιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί, με στόχο, όχι μόνο την ασφαλή χρήση αλλά και τη συμβουλευτική ώστε αυτοί οι άνθρωποι να ενταχθούν σε προγράμματα απεξάρτησης».

Για τις απειλές και τη στοχοποίηση στελέχους της δημοτικής παράταξής του, για την κατασκευή αποτεφρωτηρίου

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Είναι μία ακραία μορφή μισαλλοδοξίας. Απευθύνεται δημόσια παρότρυνση για μία γυναίκα - ενεργό πολίτη να τη φτύνουν και να την ξεφωνίζουν όπου τη βρουν, ενώ δημοσιοποιούν και τη διεύθυνση της κατοικίας της, καθιστώντας τη στόχο. Αυτό είναι άμεση παρότρυνση των πολιτών, να βιαιοπραγήσουν κατά ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα και γι' αυτό καταθέτουμε μήνυση και όλη η παράταξή μας είναι στο πλευρό της κυρίας Μπάρκα. Σε αυτή τη χώρα ούτε ένα αποτεφρωτήριο νεκρών δε μπορούμε να κάνουμε. Δεν είναι μόνο τα δεκάδες νομικά προβλήματα που συναντήσαμε από τη νομοθέτησή τους μέχρι σήμερα».

Ημερομηνία: 
Κυρ, 07/10/2018 - 19:10

    Όροι Χρήσης

    Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

    Περισσότερα

    Επικοινωνία

    Δημαρχιακό Μέγαρο
    Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

    Δημαρχείο
    Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
    Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
    Τηλ.  
    210 5287800

    Περισσότερα

    Σύνδεσμοι

    Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



    Περισσότερα

    Χάρτης Ιστότοπου

      Ροές RSS

    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


    Χάρτης Ιστού
    Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.