HEMI Incubator_website

Για επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας & επιχειρηματίες από την Κεντρική & Νοτιοανατολική Ευρώπη

*Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 10 Απριλίου (24.00 CET)

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ως lead partner του HEMI – Hub for the Exchange of Music Innovation, με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζει το HEMI Incubator, το πρώτο πρόγραμμα επώασης και επιτάχυνσης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του μουσικού κλάδου σε ολόκληρη την περιοχή της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το HEMI Incubator παρέχει τα εργαλεία, την καθοδήγηση, τις γνώσεις και το δίκτυο για να ενισχύσει επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον μουσικό τομέα, με στόχο να αναπτύξουν τις ιδέες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν στον μέγιστο βαθμό τον διαρκώς μεταβαλλόμενο κλάδο, θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας ενώ 6 από τα projects/εταιρίες θα ενισχυθούν και οικονομικά.

Το νέο υβριδικό πρόγραμμα κατάρτισης του HEMI Incubator χωρίζεται σε 2 κατευθύνσεις:

- Το εξάμηνο πρόγραμμα επώασης (Incubation), το οποίο απευθύνεται σε 10 start-ups/μικρομεσαίες επιχειρήσεις υψηλού δυναμικού που προσφέρουν βιώσιμες λύσεις στον τομέα της μουσικής και χρειάζονται να προωθήσουν την ανάπτυξή τους.

- Το τρίμηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης (Acceleration), το οποίο απευθύνεται σε 20 επιχειρηματίες που έχουν μια νέα ιδέα/project και χρειάζονται υποστήριξη για να τη μετατρέψουν σε απτό προϊόν ή υπηρεσία για τη μουσική βιομηχανία.

Στη μουσική αυτή «συμμαχία», το HEMI Incubator έχει ως στόχο να φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα στους συμμετέχοντες και, γι’ αυτό το λόγο, συνεργάζεται με ειδικούς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και με μερικές από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες μουσικές εταιρίες/ενώσεις/οργανισμούς, όπως οι Found.Ation (GR), IMPALA (EU), Music Innovation Hub (IT), Music Tech Europe (EU) και Startup Wise Guys (EE).

Τα projects & οι εταιρίες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα επωφεληθούν από:

• Εξατομικευμένο mentoring

• Workshops αφιερωμένα επιχειρηματικά θέματα & social skills

• Πρόσβαση στις μουσικές αγορές των χωρών της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης

• Networking & Pitching events

• Δωρεάν πρόσβαση σε μουσικά συνέδρια και φεστιβάλ showcases

• Πρόσβαση σε βασικούς παράγοντες του κλάδου με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών

• Επιχορήγηση σε συνολικά 6 projects/εταιρίες

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

• Επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, αυτοαπασχολούμενοι ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις (management / booking / επικοινωνία & marketing / licensing / publishing / πνευματικά δικαιώματα / live / recording / παραγωγή κ.ά.)

• Επαγγελματίες που προσφέρουν λύσεις βιωσιμότητας στον μουσικό κλάδο (SaaS, blockchain, AR & AI, ticketing, εξειδικευμένοι δικηγόροι, λογιστές κ.ά.)

• Επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μία νέα υπηρεσία, προϊόν ή εταιρία σχετική με τον μουσικό κλάδο

• Εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε μία από τις 9 χώρες που συμμετέχουν στο HEMI (Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία)

• Πολίτες των 9 χωρών του HEMI που ζουν οπουδήποτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ηνωμένο Βασίλειο ή στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (EFTA)

Μην χάνεις χρόνο!

*Κάνε τώρα την αίτησή σου εδώ: https://hemimusichub.com/hemi-incubator-2022-open-call/

Press Office

T. (+30) 213 0109324

‍‍‍‍100, Pireos str. Gazi — 118 54 Athens, Greece

athens-technopolis.gr

 

Ημερομηνία: 
Τρι, 15/03/2022 - 10:00 - Κυρ, 10/04/2022 - 23:55

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.