kyada

Δημοσιεύεται σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 26/05/2022 από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) Δήμου Αθηναίων η υπ' αρ. πρωτ. 3335/05-04-2022 Ανακοίνωση ΣΜΕ 1/2022 του Κ.Υ.Α.Δ.Α. περί σύναψης ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ με δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. "Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων" και αντικείμενο της εκτέλεση του έργου: "Συμβάσεις μίσθωσης έργου για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων", συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην Ανακοίνωση ΣΜΕ 1/2022 των υποψηφίων ορίζεται από την Παρασκευή, 27-05-2022 έως και τη Δευτέρα 06-06-2022, ήτοι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Ανακοίνωση, στο Παράρτημα και στο έντυπο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, όπως αναφέρεται στην Ανακοίνωση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΥΑΔΑ: www.kyada-athens.gr,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων: www.cityofathens.gr (στην ενότητα Επιχειρήσεις-Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί), στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και, πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες – Έντυπα – Διαδικασίες – Διαγωνισμών Φορέων – Μίσθ. Έργου ΣΜΕ,στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι - Ανεξάρτητες και άλλες αρχές - ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες –  Έντυπα – Διαδικασίες -Διαγωνισμών Φορέων –  Μίσθ. Έργου ΣΜΕ.

Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι καλούνται να  υποβάλουν την αίτησή τους μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected], συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφη αίτηση δεν γίνεται δεκτή. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Ημερομηνία: 
Παρ, 27/05/2022 (Όλη την ημέρα) - Δευ, 06/06/2022 (Όλη την ημέρα)
ΣυνημμένοΜέγεθος
1. Ανακοίνωση ΣΜΕ 1-2022 (Με ΑΔΑ)734.05 KB
2. Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΜΕ465.5 KB
3. Ειδικό παράρτημα (Α2) απόδειξης γλωσσομάθειας254 KB
4. Έντυπο ΣΜΕ 1 ΠΕ-ΤΕ216.5 KB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.