• Στις 17 Μαρτίου 2018 ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά (Σ.Κ.Ε.Π.), το Κέντρο "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος", την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) και τον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Άσπεργκερ (ΕΛ.Σ.Σ.Α.) διοργάνωσε Δράση εξοικείωσης με την αναπηρία στο πλαίσιο των δράσεων "Μάρτιος: Μήνας ενημέρωσης και εξοικείωσης με την αναπηρία στο δήμο Αθηναίων" στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων (ώρες 9.30-14.30). Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
     
  • Στις 22 Μαρτίου 2017, ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ και το χοροθέατρο ΔΑΓΙΠΟΛΗ διοργάνωσε Δράση ευαισθητοποίησης για την αναπηρία στο πλαίσιο των δράσεων "Μάρτιος: Μήνας δράσεων του δήμου Αθηναίων για την αναπηρία" και της λειτουργίας των Ανοικτών Σχολείων στο 9ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Αθηνών (ώρες 17.00-18.30). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
     
  • Στις 18 Μαρτίου 2017 ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά (Σ.Κ.Ε.Π.), την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) και τον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Άσπεργκερ (ΕΛ.Σ.Σ.Α.) διοργάνωσε Δράση εξοικείωσης με την αναπηρία στο πλαίσιο των δράσεων "Μάρτιος: Μήνας δράσεων του δήμου Αθηναίων για την αναπηρία" στην αίθουσα Europe Direct του δήμου Αθηναίων (ώρες 11.00-14.00). Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
     
  • Στις 22 Μαρτίου 2016, ο δήμος Αθηναίων σε συνδιοργάνωση με τη «Μελεδώνη» Πανελλήνια Ένωση Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, οργάνωσε ημερίδα με θέμα «Δράσεις και Προοπτικές για τα άτομα με αναπηρία» στο πλαίσιο των δράσεων «Μάρτιος: Μήνας δράσεων του δήμου Αθηναίων για την αναπηρία» στο Αεροφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων (ώρες 8:30-17:30). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
     
  • Στις 19 Μαρτίου 2016, ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (ΣΚΕΠ), την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) και τον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Άσπεργκερ (ΕΛΣΣΑ), διοργάνωσε δράσεις εξοικείωσης με την αναπηρία στο πλαίσιο των δράσεων «Μάρτιος: Μήνας δράσεων του δήμου αθηναίων για την αναπηρία» στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και στο κτίριο Μηχανουργείο (ώρες 11.00-14.30). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
     
  • Στις 28 Μαρτίου 2015, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.) και με τη υποστήριξη εθελοντών των Συμμάχων Υγείας διοργάνωσε «Δράση προσομοίωσης κινητικής και αισθητηριακής αναπηρίας» στην πλατεία Συντάγματος ( ώρα 12:00-14:00 ). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
     
  • Πρόγραμμα της Πινακοθήκης Γκίκα για άτομα με χαμηλή όραση ή τυφλότητα (Φεβρουάριος 2015 - Ιούνιος 2015). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
     
  • Στις 11 Δεκεμβρίου 2014, ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες (3 Δεκεμβρίου) και την Παγκόσμια ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10 Δεκεμβρίου) με θέμα:« Στηρίζοντας τα Άτομα με Αναπηρία» (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων- Αίθουσα Αντώνης Τρίτσης). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.