AnoixtiPoli_logo_PROTASI-01

Καταθέτουμε αίτημα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ώστε η δημοτική αρχή να συγκροτήσει άμεσα σχέδιο για την υποδοχή των προσφύγων από την Ουκρανία και την κάλυψη των βασικών αναγκών τους. Η κυβέρνηση θα πρέπει να μεριμνήσει για την παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και παράλληλα να χρηματοδοτήσει κατάλληλα τις απαιτούμενες υποδομές για τη στέγαση και την ένταξη των προσφύγων στον κοινωνικό ιστό, καθώς μάλιστα η αναμενόμενη κατάργηση της δομής φιλοξενίας στον Ελαιώνα δημιουργεί πρόσθετη ανησυχία.

Η μέριμνα για τους πρόσφυγες, τόσο εκείνους από την Ουκρανία όσο και όλους όσους έχουν αναζητήσει καταφύγιο στη χώρα μας από άλλες περιοχές, είναι δείγμα του δικού μας πολιτισμού. Η Αθήνα οφείλει να θέσει ψηλά τον πήχη του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, όπως αναλογεί στην ιστορία της που είναι αξεδιάλυτα συνυφασμένη με την προσφυγιά.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.