AnoixtiPoli_logo_PROTASI-01

Η Ανοιχτή Πόλη ήταν σήμερα στο Κολωνάκι, με τον επικεφαλής της Νάσο Ηλιόπουλο, στη μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων και σχολικής κοινότητας ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για κατάργηση του 26ου Γυμνασίου Αθηνών.  Κόντρα στην ομόφωνη βούληση του δημοτικού συμβουλίου, το Υπουργείο αφήνει μια ολόκληρη γειτονιά χωρίς καθολικά προσβάσιμο δημόσιο σχολείο, υπονομεύει το δικαίωμα της πρόσβασης των παιδιών στη δημόσια εκπαίδευση και αναστατώνει τον προγραμματισμό των οικογενειών.

Η Ανοιχτή Πόλη θα στηρίξει την προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας να προσβάλει την απαράδεκτη υπουργική απόφαση και θα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να καλύψει ο Δήμος Αθηναίων τα έξοδα αυτού του αγώνα. Οι ζωντανές και ασφαλείς γειτονιές που θέλουμε είναι γειτονιές με προσβάσιμες δημόσιες δομές για όλες και όλους.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.



Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.