2941396
Πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος της Αθήνας δεσμευόταν ότι "δεν πρόκειται να μετακυληθούν στους δημότες οι αυξήσεις που αντιμετωπίζει και ο Δήμος από την ενεργειακή κρίση". Σήμερα το αντίτιμο συμμετοχής στο Summer Camp της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων αυξάνεται από 125 ευρώ σε 130 ευρώ το πενθήμερο. Σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά είναι υπερβολικά και αποκλείουν την πρόσβαση μεγάλου μέρους των παιδιών της Αθήνας από τις λιγοστές δραστηριότητες και υποδομές του Δήμου.  
 
Το θέμα θα θέσουν προ ημερήσιας διάταξης οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διεκδικώντας την ουσιαστική μείωση αυτού του ποσού και την ύπαρξη ενός μικρού καθαρά συμβολικού αντιτίμου. 
 
Σε αντίστοιχο ερώτημα που είχαμε θέσει πριν από ένα χρόνο, ο Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει το θέμα.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.