Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να φέρει σε επαφή τους κατοίκους της πόλης με εκδηλώσεις όλων των ειδών, δίνοντας ποιότητα ζωής στις γειτονιές της πόλης μας και μια πολιτιστική πινελιά στην καθημερινότητά τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρει με συνέπεια πολιτιστικά ερεθίσματα σε όλους τους πολίτες.

Στα πλαίσια της νέας στρατηγικής που αφορά στη διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων στις γειτονιές της Αθήνας, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Αττικού Άλσους και το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ανοιχτό Θέατρο του Κολωνού με πολύ μεγάλη απήχηση στο αθηναϊκό κοινό.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.