Logo-Athina_9.84
 

Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Αθήνα 9,84 FM Stereo
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 118 54 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3411610
Φαξ: 210 3463981
E-mail: [email protected]

 

Ο Αθήνα 984 αποτελεί το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο με έναρξη ιδρύσεως την 31-5-1987 επί Δημαρχίας Μιλτιάδη Έβερτ.

Εκπέμπει συνεχώς από τότε αφουγκράζεται πάντα την εκάστοτε εποχή και ανάγκη της κοινωνίας για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019 και κατανοώντας τις ανάγκες της κοινωνίας των Αθηνών αλλά και των νέων προκλήσεων στην ελεύθερη ραδιοφωνία πάντα με σεβασμό στην ενημέρωση και χωρίς να παραβιάσει την φυσιογνωμία του που απορρέει από το περίγραμμα της άδειας λειτουργίας του ως ενημερωτικός σταθμός, θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε θέματα της πόλης. Να αναδείξει τα προβλήματα και τα προτερήματα της πρωτεύουσας. Να αγκαλιάσει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες ομάδων και ανθρώπων ατομικά της πόλης στην έρευνα, την καινοτομία, στην επιχειρηματικότητα, στον πολιτισμό, στα γράμματα και τις τέχνες. Θα γίνει κοινωνός των εκδηλώσεων των Ιδρυμάτων Σταύρου Νιάρχου, Μείζονος Ελληνισμού και όλων των άλλων μικρότερου βεληνεκούς που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Ο Αθήνα 984 στοχεύει να γίνει το σπίτι μικρών και μεγάλων δημιουργών, οι οποίοι θα κληθούν να παρουσιάσουν και να προβάλλουν το έργο τους. Με την ίδια αγάπη θα αγκαλιάσει το έργο πανεπιστημιακών ομάδων και νέων με εναλλακτικές προτάσεις. Και φυσικά θα συνδράμει όλους τους δημάρχους της χώρας να προβάλλουν το πολιτισμό τους μέσα από τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες. Ταυτόχρονα θα προβάλει το έργο του Δήμου όπως παράλληλα και σε όλες τις διαστάσεις θα προβάλλεται η θέση της αντιπολίτευσης με χρόνο ανάλογο της εκπροσώπησης τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ως ελεύθερος σταθμός δεν θα διστάσει και θα ασκήσει κριτική στον εκάστοτε Δήμαρχο γιατί αυτός είναι ο σκοπός της ελεύθερης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Ο Αθήνα 984 τιμώντας την ιστορία του θα συνεχίσει να εκπέμπει τα έγκυρα δελτία ειδήσεων με τις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς ειδήσεις γιατί η Αθήνα είναι το κέντρο των πολιτικό-οικονομικών εξελίξεων.Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Θεόπη (Πόπη) Δομάζου

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Πολίτης

 

Τακτικά Μέλη:              

Χριστίνα Κόκκοτα

Γεράσιμος Φωκάς

Κουλούρης Κωνσταντίνος

Ελένη Σταθοπούλου

Μαριάμ Σακίμπ

Δημήτριος Αγανίδης

Δήμητρα Σιδερή

Χρήστος Σπυριδάκης

Κωνσταντίνος Κορέλλης   (Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ.)Αναπληρωματικά Μέλη:

Αικατερίνη Γκαγκάκη - Δημητριάδου

Ιωακείμ Καλλιβρούσης

Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη

Ελένη Μεταξά

Μαρία Δεπούντη

Γεράσιμος Κυριαζής

Γεώργιος Γερονικολός

Αθηνά Φαραζή

Αθηνά Καστρινάκη

Λάμπρου Στέλιος

Χρήστος Καπούτσης (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.