Διεύθυνση: Λεωνίδου 16, 104 37 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 5244378, 210 5244395

Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών και η εν γένει παροχή υπηρεσιών που αποβλέπουν στην οικιστική και περιβαλλοντική ανάπλαση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των αστικών περιοχών του Βοτανικού-Ελαιώνα και της περιοχής του Γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στην προώθηση της οικονομικής, αθλητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των περιοχών αυτών.

Ειδικότερα η εταιρεία:

  • Εξετάζει τρόπους και μεθόδους βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος των περιοχών Βοτανικού-Ελαιώνα και Γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέσω παρεμβάσεων στον αστικό ιστό της περιοχής.
  • Μελετά και αξιολογεί τις δυνατότητες ανάπτυξης των περιοχών αυτών και εκπονεί σχετικά αναπτυξιακά προγράμματα και αξιοποιεί πόρους και πληροφορίες.
  • Αναγείρει στις περιοχές αυτές αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής και διαχειρίζεται την πλήρη λειτουργία τους.
  • Αναπτύσσει εμπορικές χρήσεις συναφείς με την ανάπλαση των δύο περιοχών.
  • Διεξάγει κάθε δραστηριότητα και παρέχει κάθε είδους υπηρεσία που σχετίζεται με τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση των περιοχών και την ποιότητα ζωής, καθώς και την κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική υποδομή των περιοχών αυτών.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Αικατερίνη Δωρή
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Γροζόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος: Κωνσταντίνος Κάρης

Μέλη Δ.Σ.:

Δημήτριος Οικονομίδης

Αναστασία Λαγουδάκη

Γεράσιμος Βλασσόπουλος

Αριστοτέλης Καρυτινός

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.