Logo_daem

 

 

 

 

E-mail: [email protected] 
Τηλ. Επικοινωνίας: 2144062700-89  
Fax: 210 5278043 
Ταχ. Δ/νση: Λιοσίων 22, Τ.Κ.:10438, Αθήνα
Ιστοσελίδα: www.daem.gr 
Facebook:/daemitcompany

Η ΔΑΕΜ Α.Ε. αποτελεί την παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς λειτουργεί από το 1983.

Η ΔΑΕΜ Α.Ε. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταξύ των οποίων αναλαμβάνει και εκτελεί πολυεπίπεδα έργα, όπως ολοκληρωμένες λύσεις πληροφοριακών και τεχνολογικών συστημάτων σε Δήμους, Φορείς και Οργανισμούς στην Ελλάδα, η υλοποίηση έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα παρέχοντας ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η συμμετοχή και η διαχείριση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων έρευνας, καθώς και η τεχνικό-οικονομική ωρίμανση και διαχείριση έργων ΕΣΠΑ.

Η πορεία της ξεκίνησε πριν από 33 χρόνια, ως εταιρεία μηχανογράφησης για τον Δήμο Αθηναίων και υπήρξε πρωτοπόρος στην εφαρμογή των νέων πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογιών. Ο μετασχηματισμός της, το 2008, σε Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ σηματοδότησε τη νέα δυναμική στρατηγική της. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει ανοίξει τους ορίζοντές της και μεταφέρει τη δύναμη της πληροφορικής στην καθημερινότητα του πολίτη. Ταυτόχρονα με υπεύθυνες και τεκμηριωμένες προτάσεις συνεχίζει να χαράζει μια πορεία επιτυχημένης παρουσίας στη Δημόσια Διοίκηση. Συνδέει αποτελεσματικά τον πολίτη-δημότη αλλά και τον επισκέπτη της πόλης με το Δήμο ενισχύοντας την αμφίδρομη επικοινωνία τους (π.χ. ΚΕΠ, ΟΠΑΝΔΑ, κ.α), ενώ συμβάλλει συστηματικά και στην ψηφιακή σύγκλιση των προτύπων λειτουργίας του Δήμου Αθηναίων με αυτά των άλλων Ευρωπαϊκών Δήμων.

Το όραμα
Η ΔΑΕΜ Α.Ε. αποτελεί τον τεχνολογικό και ψηφιακό βραχίονα του Δήμου Αθηναίων και άλλων ΟΤΑ, μέσω της οποίας οι ΟΤΑ εκσυγχρονίζουν τη λειτουργία τους, τις υποδομές τους και αξιοποιούν επωφελώς ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε να προσφέρουν σύγχρονες υπηρεσίες αιχμής στους δημότες τους.

Η Στρατηγική
Ανάληψη και εκτέλεση εκείνων των έργων που προσφέρουν ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη στην εταιρεία, δηλαδή να προσθέτουν πρακτικώς χρήσιμη τεχνογνωσία, κεφαλαιοποιήσιμη, επαναχρησιμοποιήσιμη και επεκτάσιμη, καθώς και να ωφελούν τον πολίτη και εξυπηρετούν την μακροπρόθεσμη προαγωγή των συμφερόντων και της εικόνας της εταιρείας και του Δήμου ως σύγχρονων δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης Μηχανογράφησης του Δήμου Αθηναίων με την επωνυμία «Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων Ο.Τ.Α.» και το διακριτικό τίτλο “ΔΑΕΜ Α.Ε.” αποτελείται από τους κάτωθι:

1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, Πρόεδρος Δ.Σ.

2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος

3. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΦΡΩΝΗ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΣ, Μέλος, Δ.Σ.

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΛΑΤΣΟΥ, Μέλος, Δ.Σ.

6. ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΣΕΝΑ, Μέλος, Δ.Σ.

7. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΝΤΑΝΙΔΗΣ, Μέλος, Δ.Σ.

8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΒΡΕΚΗΣ, Μέλος, Δ.Σ.

9. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ , Μέλος, Δ.Σ.

10. ΣΟΦΙΑ ΚΑΓΕΩΡΓΗ , Μέλος, Δ.Σ.

11. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , Μέλος, Δ.Σ.

 

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.