EASY_logo

Εταιρεία Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αυτοδιοίκησης ΑΑΕ-ΟΤΑ

Διεύθυνση: Μαυρομματαίων 20, 10682 Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103311280-1, 2108826002

Ε-mail: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.aeasy.gr

 

Η "Εταιρεία Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αυτοδιοίκησης" (ΕΑΣΥ ΑΑΕ- ΟΤΑ) αποτελεί συνέχεια της Δημοτικής Επιχείρησης Ασφαλιστικών Πρακτορεύσεων "Ασφάλειες Δήμου Αθηναίων" που ιδρύθηκε το 1982.

Η ΕΑΣΥ, με μετόχους την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ) και το Δήμο Αθηναίων, παρέχει σήμερα υπηρεσίες σε περισσότερους από 100 φορείς Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελλάδα, σε ιδιώτες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην οικονομική και γενικότερα βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων και των πολιτών τους.

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η διενέργεια ασφαλιστικών διαμεσολαβητικών εργασιών (ασφαλιστικού συμβούλου - ασφαλιστικού πράκτορα) για όλους τους κλάδους ιδιωτικής ασφάλισης και λειτουργεί με την μορφή της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ.

Η Ε.Α.Σ.Υ., λειτουργώντας με την ιδιότητα του συμβούλου, υποστηρίζει τεχνικά την Αυτοδιοίκηση στη διαχείριση και τοποθέτηση των κινδύνων της σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες με στόχο την εξασφάλιση της αστικής της ευθύνης και την προστασία των περιουσιακών της στοιχείων (κινητών και ακινήτων), υποβοηθώντας στη διερεύνηση των κινδύνων που καλείται να αντιμετωπίσει υποδεικνύοντας τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις.

Με τις ασφαλιστικές εταιρείες που πρακτορεύει και με την συνεργασία της με τους ανταποκριτές LLOYD'S παρέχει σήμερα εξειδικευμένες ασφαλίσεις για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης όπως ενδεικτικά:

 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης σε περίπτωση πρόκλησης ρύπανσης σύμφωνα με το ΠΔ 198/2009 (μεταφορά αποβλήτων, επικίνδυνων υλικών, ΧΥΤΑ, ΔΕΥΑ κ.α.)
 • Αστική ευθύνη για ατυχήματα σε δρόμους, πεζοδρόμια και πλατείες αρμοδιότητας της Αυτοδιοίκησης
 • Αστική Ευθύνη Αυτοδιοίκησης για ζημίες που προκαλούνται κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείων της (π.χ. εργασίες Κηποτεχνίας, Ηλεκτρολογικών Δικτύων κλπ) αλλά και από τη λειτουργία υπηρεσιών της όπως Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Σχολικές Επιτροπές, Χώροι Άθλησης, Πολιτιστικά Κέντρα (Θέατρα, Κινηματογράφοι) κλπ.
 • Ασφαλίσεις έργων τέχνης (Δημοτικές Πινακοθήκες / Δημοτικές Βιβλιοθήκες)
 • Ακύρωση Εκδηλώσεων / Συνεδρίων από τις οποίες ενδέχεται να υπάρξει οικονομική ζημία για το διοργανωτή Αυτοδιοικητικό Φορέα
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης μελών Διοικητικών Συμβουλίων και Διευθυντικών Στελεχών Ανωνύμων Εταιρειών και Κοινωφελών Επιχειρήσεων

Πρόσθετα οι φορείς Αυτοδιοίκησης μπορούν να έχουν ενημέρωση για ειδικές ασφαλίσεις που πρέπει να αναζητούν από τους συναλλασσομένους με αυτούς όπως:

 • Ευθύνη εργοληπτών και εργολάβων σε θέματα που αφορούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και γενικότερα ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν από ρύπανση.
 • Επαγγελματική ευθύνη αυτών που αναλαμβάνουν εργασίες τους όπως:
  • νομικές υπηρεσίες
  • λογιστικές/ φοροτεχνικές υπηρεσίες
  • μελετητικές υπηρεσίες
  • εργοληπτικές υπηρεσίες
  • Εταιρείες μηχανογραφικής υποστήριξης
  • τεχνολογικές υπηρεσίες- υπηρεσίες πληροφορικής

Πέραν όμως αυτών και σε αποκλειστική συνεργασία με τους ανταποκριτές LLOYD'S η ΕΑΣΥ παρέχει και εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις όπως:

 • Ασφάλιση εγκαταστάσεων παραγωγής αιολικής/ηλιακής/υδροδυναμικής ενέργειας
 • Ασφαλίσεις προστασίας περιβάλλοντος σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία
 • Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης κοσμηματοπωλείων
 • Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης κομμωτηρίων και ινστιτούτων αισθητικής
 • Ασφάλιση αλόγων υπερπήδησης εμποδίων, ιππικού τριάθλου, ιππικής δεξιοτεχνίας κλπ.
 • Ασφαλιστική κάλυψη σε ελεύθερους επαγγελματίες (όπως γιατρούς, δικηγόρους, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες κλπ) που συνέπεια ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορούν να ασκήσουν μόνιμα ή και προσωρινά το επάγγελμά τους
 • Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης τεχνολογικών επιχειρήσεων (επιχειρήσεις πληροφορικής, μηχανογραφικής υποστήριξης κλπ)
 • Ειδικά πλήρη συμβόλαια καλύψεως κατοικιών και επιχειρήσεων

 

Με την εμπειρία των συνεργατών της και την μακροχρόνια παρουσία της στον ασφαλιστικό χώρο, η ΕΑΣΥ είναι σε θέση να ικανοποιήσει οποιαδήποτε περίπτωση ασφαλιστικής ανάγκης.

Συνεργάτες της επιχείρησης παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για κάθε ασφάλιση, αξιολογούν υπάρχουσες ασφαλίσεις και υποβάλουν προτάσεις για τη βελτίωσή τους.

Με τη νέα της μορφή, τη δυναμική και το κύρος που της προσδίδει η μετοχική της σύνθεση η ΕΑΣΥ, καθίσταται ανεκτίμητος σύμβουλος για την κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης τόσο για το χώρο της Αυτοδιοίκησης όσο και για τους ιδιώτες.

Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Αβραμίδου Σεραφίνα
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: Μαριδάκης Στυλιανός
Διευθ. Σύμβουλος: Κομπορόζος Σπυρίδων

Μέλη Δ.Σ.

Θαλλασινού Αικατερίνη
Μαρκουίζος Ηρακλής (Εντεταλμένος Σύμβουλος)
Τσομάκης Ευάγγελος
Κατσούλη Ελένη
Σκουμπούρδη Άρτεμις
Γκλαβά Μαρία
Σάντας Ηλίας
Σιώμος Βλάσης
 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.