Η καθαριότητα της πόλης μας είναι ζήτημα που μας αφορά όλους. Οφείλουμε να ευαισθητοποιηθούμε ως σύνολο, αλλά και ο καθένας μας χωριστά για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή και για να δώσουμε στην Αθήνα την εικόνα που όλοι θέλουμε. Το σημαντικότερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η τήρηση ορισμένων εύκολων και απλών κανόνων που αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

 

Δείτε εδώ τον κανονισμό καθαριότητας.

Για δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων για παραβιάσεις των διατάξεων των κανονισμών καθαριότητας συμπληρώστε την αίτηση θεραπείας(πατήστε εδώ) και αποστολή στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Δείτε παρακάτω πρακτικές συμβουλές, καθώς και αναλυτικά τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον κανονισμό καθαριότητας, για δημότες και καταστηματάρχες.

 

1ο Δημοτική Κοινότητα

 

2ο Δημοτική Κοινότητα

 

3ο Δημοτική Κοινότητα

 

4ο Δημοτική Κοινότητα

 

5ο Δημοτική Κοινότητα

 

6ο Δημοτική Κοινότητα

 

7ο Δημοτική Κοινότητα


Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.