Φροντίζουμε για τη μελέτη, κατάρτιση και παρακολούθηση της εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής μέριμνας και προστασίας αλλοδαπών της Ε.Ε. και άλλων Διεθνών Οργανισμών.

Παρέχουμε ενημέρωση και συμβουλές σε θέματα καθημερινής δραστηριότητας και γενικότερης στάσης ζωής των αλλοδαπών βοηθώντας την όσο το δυνατό ομαλότερη ένταξη τους στην ελληνική κοινωνία.

Οι γυναίκες μετανάστριες - θύματα κακοποίησης και ενδο-οικογενειακής βίας - αλλά και οι αλλοδαποί άστεγοι έχουν, αντίστοιχα, δωρεάν πρόσβαση στον Ξενώνα, που λειτουργεί ο Δήμος Αθηναίων για την στήριξη των θυμάτων κακοποίησης και στο βραδινό πρόγραμμα σίτισης αστέγων.

Δωρεάν πρόσβαση έχουν επίσης όλοι οι μετανάστες στα Δημοτικά Ιατρεία.

Διαθέτουμε τους δημοτικούς χώρους για την υποστήριξη εκδηλώσεων, με την συνεργασία διακριτικών και μη κυβερνητικών οργανισμών, μεταναστευτικών κοινοτήτων, πρεσβειών.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.