Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει και προωθεί τη γνωριμία και τη δημιουργική ενασχόληση των μικρών κατοίκων της Αθήνας με τον πολιτισμό.

Γι' αυτό το λόγο συνεργάζεται με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, υλοποιεί ποικίλα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και των φορέων που εποπτεύονται από αυτόν και διοργανώνει παιδικές παραστάσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αττικού Άλσους.

Επίσης υλοποιεί πολιτιστικές δραστηριότητες, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης καθώς και ποικίλες αθλητικές εκδηλώσεις μέσω του Ο.Π.Α.Ν. προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. 

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.