Η Μουσική στην Αθήνα γιορτάζεται κάθε χρόνο με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (21 Ιουνίου), κατά την οποία καλλιτέχνες και συγκροτήματα από όλο τον κόσμο που εκπροσωπούν όλα τα είδη μουσικής, λαμβάνουν μέρος σε αυτό το μουσικό πανηγύρι.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων τιμά τη μουσική με  συναυλίες που πραγματοποιούνται από  τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μικτή Δημοτική Χορωδία και το Σύνολο Παλαιάς Μουσικής..

Επίσης, κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Αττικού Άλσους η μουσική τιμάται με την παρουσίαση έργων μεγάλων καλλιτεχνών και ερμηνευτών.

Και για τους φίλους της Τζαζ, κάθε χρόνο οργανώνεται στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων το Φεστιβάλ Τζαζ, ένας θεσμός που αποτελεί πλέον μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής συνεργασίας των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.